АкадемикАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак ПлевенЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Коментари след третата полуфинална среща Рилски спортист - Левски Лукойл

12.05.2018 21:23
Коментари след третата полуфинална среща Рилски спортист - Левски Лукойл

 

Людмил Хаджисотиров /старши-треньор на Рилски спортист/: „Започнахме добре, но третата част беше лоша и това бе основното в мача, което ни повлия. Направихме много технически грешки и имаше някои моменти, които повлияха на мача. Трябва да се възстановим, имаме следващ мач. Нищо не е свършило. Пропиляхме разлика от 15 точки, направихме много грешки, основно в транзиция и защита, и им позволихме да се върнат в мача.”

 

Еван Раванел /Рилски спортист/: „Много грешки от наша страна. Трябваше да бъдем много по-концентрирани в изиграването на този мач. Изиграхме много добре първото полувреме, но трябваше да изиграем две полувремена добър баскетбол. Левски са много добър отбор и ги поздравявам за победата.”

 

Константин Папазов /старши-треньор на Левски Лукойл/: „Двата отбора еднакво заслужаваха победата. Във всички случаи решаваща се оказва всяка грешна топка. Но ние във втори пореден мач успяваме на устрема и уникалната енергия в началото на отбора на Самоков, за което трябва да им свалим шапки. Миналият мач се върнахме от 28:15, а днес се върнахме от 19:4. При тази разлика бях спокоен и им казах, че сме работили в продължение на четири месеца заедно и всеки мач играем все по-добре. Баскетболът се промени много. Ние можем да изравним в последната минута и да спечелим. За баскетболната публика и за хората в залата това беше един прекрасен мач, защото смисълът на спорта, е да има емоция и интрига. Благодарих на моите играчи за отношението, което имаха днес. Във всички случаи следващият мач в Самоков ще бъде по-лесен за на,  от този, ако трябва да отидем в София.”

 

Божидар Аврамов /Левски Лукойл/:Бях сигурен, че ще го спечелим този мач, въпреки, че падахме през цялото време. Казах си, че трябва да го вземем. Радвам се, че бихме, няма значение с колко. Падахме с близо 20 точки, но накрая се върнахме и бяхме отбор. Показахме, че загубата във втория мач, беше изцяло подарена от нашия отбор на Рилски спортист. Надявам се вдруги ден да излезем още по-мотивирани, да спечелим серията и да отидем на финал.”

 

Източник: БНТ
1 2 3 4 5 ... 117 »
КЛАСИРАНЕ
ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже | Редовен сезон (кръг 28)
НБЛ-Мъже
Балкан
Ръст: 204 см
Тегло: 103 кг
Рождена дата: 29-03-1989
Пост: Тежко крило (4)
КРЪГ 27
MVP27
Точки15
Борби8
Асистенции3
Отнети топки1
Минути30.1
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager