АкадемикАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак ПлевенЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Джордан и Браянт достигат до феновете благодарение на НБЛ и „Жануа ‘98”

11.05.2018 21:55
Джордан и Браянт достигат до феновете благодарение на НБЛ и „Жануа ‘98”

 

След участието си в Мача на звездите тази година, издателска къща „Жануа’98” утвърждава позицията си на приятел на баскетбола, като си партнира с елитното мъжко първенство у нас. 

Като част от партньорството си с НБЛ, издателската къща предоставя биографичните книги на Майкъл Джордан, Коби Браянт и Юсейн Болт на зрителите в залите в Ботевград, Пловдив, София и Самоков по време на мачовете до края на плейофите, а на официалната фейсбук страница на НБЛ https://www.facebook.com/NBLBulgaria/ последователите ще имат възможност да спечелят ваучъри за намаление за изданията на „Жануа’98”.

 

 НБЛ и издателска къща Жануа′98

 

Издателско–продуцентска къща Жануа′98 е създадена през 1998 година. Развива динамична издателска работа, организиране и провеждане на семинари, творчески срещи и тренинги. Участва в създаването на многобройни културно-социални събития, занимава се с продуцентска и благотворителна дейност.

Книгите на „Жануа′98” са добре познати на българските читатели, предпочитано четиво са за хора от всички възрасти. Сред авторите, които издават са: Мирзакарим Норбеков, Берт Хелингер, Геше Майкъл Роуч, Лари Кинг, проф. Иван Неумивакин, Михаил Литвак, Пол Екман, Елинор Рузвелт, Бенджамин Франклин, д-р Сергей Бубновски, Ролан Лейзънби, Уолтър Айзаксън, Майк Тайсън, Майкъл Елсберг, Хоан Гарига Бакарди, Мишел Платини.

Издателство „Жануа`98” се стреми да превърне в ярко събитие издаването на всяка нова книга, организира гостувания, творчески срещи и семинари с авторите на заглавията си.

 

"Искрени благодарности на г-жа Жана Иванова и издателство „Жануа’98” за позитивното отношение и желанието да бъдат част от НБЛ, като по този начин уникалните истории и детайли от живота на огромните атлети Джордан, Браянт и Болт достигнат до феновете на баскетбола, които съм сигурна, ще са изключително доволни. Щастливи сме, че можем да им предоставим тази радост. Както не веднъж съм споделяла, където има баскетболен елемент, там трябва да е и НБЛ, за да се създаде в дългосрочен план мрежа, която да промотира играта баскетбол и партниращите ѝ организации. Посетете сайта на издателство Жануа - 98, сигурна съм, че ше откриете интересни за спортните фенове издания - https://www.janua-98.com/" сподели Генералният мениджър на НБЛ Лили Борисова.

 

Очакваме ви в залите за оставащите срещи от полуфиналните и финалните плейофи, за да се насладим заедно на баскетболната игра и да ви зарадваме с чудесните заглавия от издателство "Жануа′98". 
1 2 3 4 5 ... 117 »
КЛАСИРАНЕ
ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже | Редовен сезон (кръг 28)
НБЛ-Мъже
Балкан
Ръст: 204 см
Тегло: 103 кг
Рождена дата: 29-03-1989
Пост: Тежко крило (4)
КРЪГ 27
MVP27
Точки15
Борби8
Асистенции3
Отнети топки1
Минути30.1
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager