АкадемикАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак ПлевенЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след срещата Берое - Балкан от 24 кръг

11.04.2018 20:56
Отзиви след срещата Берое - Балкан от 24 кръг

 

Любомир Минчев /старши-треньор на Берое/: "И други мачове сме имали убедителни победи, но това е изразителна победа срещу един от сериозните отбори в нашето първенство. Доволен съм, че победихме. Не съм доволен,че противникът когато сменяше защитите ние допуснахме елементарни грешки. Не бях доволен и от започването на третата четвърт. Така беше и в контролата, кояото играхме с Балкан преди третото завъртане. Това, което ни помогна особено, е техният лош процент стрелба през първото полувреме. Все пак смятам, че е позитивно, че победихме с голяма разлика. 

За нас беше цел да засилим подкошието с височина и атлетизъм, защото това ни беше голям проблем. Смятам, че тази победа единствено ни дава увереност и самочувствие. 

В отбора има нормален тренировъчен процес, има добра химия, а това са неща, които са предпоставка. Надявам се след всички тези проблеми завършеъта на сезона да ни бъде много добър. Аз лично като треньор никога не съм си правил сметки. Ще видим какво ще стане по нататък."

 

Небойша Видич /старши-треньор на Балкан/: "Мисля, че първото полувреме бяхме дошли на екскурзия. Нищо от това, за което говорихме не се направи на терена. Готвихме се много за този мач, работили сме всичко по подготовката, но това, което може да ни ласкае, е че те играха чудено срещу нас. Много добре играха на смяна.

Никой не мисли вече за предишната загуба срещу Академик бултекс 99, но сякаш играчите смятаха, че след като сме говорили и само трябва да се появят на терена и всичко ще бъде наред. Казах им още вчера, че играем с отбор, който изглежда по съвсем различен начин и има чудесна енергия, много атлетизъм. Ние просто не успяхме да намерим отговор на смените, които направиха, без разчитане на нападанията и добрите пасове. Напрактика някои от играчите, на които много разчитаме не успяха да направят нищо. 

Не мисля, че първото място е далеч, но така или иначе не сме дошли да правим сметки. Аз това казах на играчите преди мача, че идваме тук да победим, защото сме БК "Балкан". Във всеки случай трябва да спечелим мачовете срещу Левски Лукойл и Рилски спортист вкъщи, за да може да спечелим първото място, но не правим никакви сметки за момента."

 

Дариус Гарет /Берое/: "Играхме доста добре с Филип днес. Направихме много грешки, но нападението ни успя да ги компенсира. Хубава победа и се надявам да сме говоти за плейофите. Тази победа със сигурност е с голям принос за самочувствието ни. Ние показахме как можем да играем и колкото по-дълго играем заедно като отбор, означава, че ставаме опасен съперник " 

 

Евгени Хаджирусев /Берое/: "Играхме много добре в защита. Правихме това, което треньорът искаше от нас и нещата се получиха. Дано и занапред да бъде така. Смятам,че ги объркахме много с нашата защита. Играхме с пълни смени, те не успяха да се ориентират и оттам нашите центрове днес свършиха перфектна работа и в нападение, и в защита, и се поздрахме с една хубава победа." 

 
1 2 3 4 5 ... 116 »
КЛАСИРАНЕ
ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже | Редовен сезон (кръг 28)
НБЛ-Мъже
Балкан
Ръст: 204 см
Тегло: 103 кг
Рождена дата: 29-03-1989
Пост: Тежко крило (4)
КРЪГ 27
MVP27
Точки15
Борби8
Асистенции3
Отнети топки1
Минути30.1
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager