АкадемикАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак ПлевенЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Koментари след срещата Академик - Спартак Плевен от 24 кръг на НБЛ

11.04.2018 08:53
Koментари след срещата Академик -  Спартак Плевен от 24 кръг на НБЛ

 

Георги Давидов /старши-треньро на Академик/: "Напълно заслужена победа за нашия отбор. Показахме много добра игра и в двете фази, и в нападение, и в защита. Спартак Плевен е костелив орех и опитен отбор, въпреки че напоследък натрупа доста загуби. В предишния мач в Плевен загубихме с 40 точки и се представихме изключително под възможностите си. Сега бяхме пределно мотивиране да покажем друго лице, истинското си лице. Тренирахме дори на Великден. Успехът дойде, заради отличното поведение на моите играчи на терена през цялото време на мача. Благодаря на момчетата за тяхната отговорност, отдаденост, търпение и вяра, за хъса им, за мотивацията им, с които работим заедно вече трети месец. Жалко, че има края на сезона, защото съм убеден, че ако разполагахме с повече време и ако този отбор бе сформиран по-рано, днес щяхме да се радваме на още по-добри резултати."
 

 

Александър Дяковски /старши-треньор на Спартак Плевен/“Знаехме, че няма да ни бъде никак лесно в този двубой, въпреки че победихме с голяма разлика в първия мач. Сега Академик изглежда по съвсем различен начин, а има и Йордан Минчев в състава си. Бяхме наясно с това. Още преди да излезем на терена, знаехме, че няма да ни бъде лесно и за да спечелим, трябва да се постараем адски много. Не ме изненада това, че те имаха добра успеваемост от тройката. По-скоро нашата успеваемост ме изненада – неприятно. Все пак бяхме 5/22. Не знам кой ще победи от лигата с такъв процент или под 50%. Психологическата част оказа влияние. Видяхме, че няма да е толкова лесно. Дръпнаха ни още в началото с 10-15 точки и оттам-нататък ставаше все по-трудно да се върнем."

Милен Дудев /Спартак Плевен/: “Отборът на Академик изигра много добър мач. Поздравявам ги. Имаха добра организация в нападение и се възползваха от всички наши грешки. Не ме изненада това, че имат 13 тройки. Имаха много отворени стрелби и се възползваха. Изненадващо е, че извадиха много голям процент, особено Иван Алипиев, който изигра много добър мач. Според мен, ключово беше това, че имат 20 борби повече от нас, с което си извоюваха победата. Най-важното е да има настроение в отбора и да изпитваме удоволствие от играта. Това е краят на сезона. Нямаме много време за промени преди следващия мач, но във всеки двубой излизаме за победа, независимо срещу кого играем.” 
Александър Милов /Академик/:“Излязохме много мотивирани, все пак отборът на Спартак ни победи с огромна разлика преди два месеца. Днес ви се получаваха неща много лесно и оттам дойде голямата разлика. Поздравявам целия отбор за добрата игра.”
1 2 3 4 5 ... 116 »
КЛАСИРАНЕ
ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже | Редовен сезон (кръг 28)
НБЛ-Мъже
Балкан
Ръст: 204 см
Тегло: 103 кг
Рождена дата: 29-03-1989
Пост: Тежко крило (4)
КРЪГ 27
MVP27
Точки15
Борби8
Асистенции3
Отнети топки1
Минути30.1
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager