АкадемикАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак ПлевенЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Коментари след срещата Ямбол - Рилски спортист от 24 кръг

10.04.2018 22:24
Коментари след срещата Ямбол - Рилски спортист от 24 кръг

 

Людмил Хаджисотиров /старши-треньор на Рилски спортист/ : "Много труден мач за нас. В защита въобще не играхме  добре. Не се получиха нещата така както ни се искаше. Допуснахме трима от периферните им играч да направят силен мач. Двамата им американци с по 25 точки. Говедаров с 16 точки. Стоян Петков пък е с 20 точки, което е изключено. Имахме някакъв проблем преди мача. Опитахме се да го решим. Не се получи така като трябва, но се радвам че спечелихме, защо тук е много трудно и неприятно място за игра. Отборът на Ямбол игра много силно. Имаха изключително нападение с 52.0 % успеваемост 13 успешни от 25 опита. Но аз в средата на четвъртата част бях убеден, че ще спечелим. Ще има мачове като този, когато ще губим и трябва да покажем характер и здрави нерви. Това се получи в повечето от времето на четвъртата част и затова спечелихме."

 

Златин Георгиев /Рилски спортист/: "Много тежък мач. В Ямбол се играе трудно. Kато се завърна след контузия и Ники Върбанов Ямбол станаха много сериозен отбор. Аз очаквах такъв мач. Който е очаквал тук да му е лесно много се е объркал.  Готвим се и много сериозно за мача ни с Башкими полуфинал на Балканската лига в събота. Играем мач за мач и каквото стане до края."

 

Николай Върбанов /Ямбол/: "Радвам се, че успяхме да се противопоставим на един по-силен от нас отбор какъвто е този на Рилски Спортист. Те са много по-добри от нас, но мисля, че се получи качествен мач с играта си, в който успяхме да зарадваме ямболската публика. Накрая допуснахме няколко грешки и за наше съжаление те предопределиха и крайния резултат."


Иван Чолаков /старши-треньор на Ямбол/: "Поздравявам противника за победата и в същото време много съжалявам, че не успяхме ние да победим, защото такава възможност ни се бе открила в този мач. Направихме много добър мач в нападение. В защита нещата не стояха добре. През първото полувреме не успяхме да се ориентираме и противопоставим на играта на техните високи играчи. През второто полувреме не успяхме пък да спрем техните периферни играчи. Осем минути преди края, когато поведохме с десет точки подсказах на  моите състезатели, че те ще се опитат да заличат преднината ни със стрелба от далечно разстояние, защото имат добри изпълнители. Казах да не играем с взаимопомощ. Не успяхме да се справим с това и до голяма степен и затова загубихме. Аз съм доволен от отбора. Имаше необходимото себераздаване и успяхме да се противопоставим и да играем добър баскетбол срещу  един от най-добрите отбори в България."

 
1 2 3 4 5 ... 116 »
КЛАСИРАНЕ
ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже | Редовен сезон (кръг 28)
НБЛ-Мъже
Балкан
Ръст: 204 см
Тегло: 103 кг
Рождена дата: 29-03-1989
Пост: Тежко крило (4)
КРЪГ 27
MVP27
Точки15
Борби8
Асистенции3
Отнети топки1
Минути30.1
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager