АкадемикАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак ПлевенЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след срещата Балкан - Рилски спортист от XVIII кръг

10.02.2018 19:41
Отзиви след срещата Балкан - Рилски спортист от XVIII кръг

 

 

 

 

Небойша Видич /старши-треньор на Балкан/: "Както очаквах, мачът бе изключително напрегнат и труден за нас. За времето, което съм тук виждам, че треньорът на Рилски спортист (Людмил Хаджисотиров) е натрупал доста голям опит. Успяха да ни надиграят под коша, като не очаквах да бъде толкова категорично. В ключовите моменти обаче ние имахме доста по-точна стрелба. И бяхме вдъхновени от публиката в залата. Не си спомням друг път в мач от НБЛ да е имало толкова много хора. Очакваме такава и другата седмица за двете полуфинални срещи за Купата."

Христо Захариев /Балкан/: "Много се радвам, че постигнахме този успех. Не всичко ни се получаваше в този мач, но това бе очаквано, като се има предвид, че Рилски спортит е много добър отбор. Добрата ни сработеност и добрият отборен дух ни помогна да заличим аванса от 6 точки  на гостите. И смятам, че победата ни е абсолютно заслужена.. Радостен съм. Публиката в залата ни даваше доста енергия и заради тях трябваше да спечелим този мач. 

"Ако играем нашата си игра, мисля че имаме шанс да победим Левски Лукойл, но ще бъде много трудно." 


Людмил Хаджисотиров /старши-треньор на Рилски спортист/: "Наистина мачът бе много оспорван. В немалко моменти играхме силно. Но се пречупихме в най-важните, когато направихме някои грешки и не ни влязоха отворени стрелби. Честитя победата на Балкан. Ние продъжлаваме да се готвим за двата полуфинала за Купата средващата седмица с Академик Бултекс 99. Няма да ни е никак лесно."

 

Марин Маринов /Рилски спортист/: "Накрая изиграхме лоши нападения и мисля, че спечелен мач загубихме, но се радвам че играхме добре. Надявам се зрителите да са останали доволни. За мен този мач беше дербито на сезона, като гледаме другите резултати.

Шансовете ни за Купата са 50/50 и се надявам да играем добре и да отстраним съперника.”

1 2 3 4 5 ... 117 »
КЛАСИРАНЕ
ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже | Редовен сезон (кръг 28)
НБЛ-Мъже
Балкан
Ръст: 204 см
Тегло: 103 кг
Рождена дата: 29-03-1989
Пост: Тежко крило (4)
КРЪГ 27
MVP27
Точки15
Борби8
Асистенции3
Отнети топки1
Минути30.1
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager