НОВИНИ
 

Рилски спортист - Левски Лукойл, финал номер 5 - кой какво каза

Рилски спортист - Левски Лукойл, финал номер 5 - кой какво казаКонстантин Папазов (Левски Лукойл):

 „Животът е супер шарен. Преди 8 часа изпратихме един изключителен баскетболист и от полюса на голямата мъка сега сме на полюса на радостта. Това само животът може да го постигне. При всички случаи, заслужен успех, абсолютно. Три пъти подред победихме Самоков в Самоков. Имаше много кючови моменти, според мен най- ключов беше този вчера с тази декларация, което ни мотивира допълнително”.


Чавдар Костов (Левски Лукойл):

„Радвам се, че си свършихме работата. Това беше сезон, в който имахме много проблеми и се радвам, че го завършихме по този начин. Имахме голям потенциал и мисля, че в плейофите го показахме. Върнахме си и агресията в защита, и това бе ключово.  Оценката ми, при толкова много проблеми, за  сезона е 10 от 10”.

Людмил Хаджисотиров (Рилски спортист):

„Конкретно в този мач имахме моменти, в които не можехме да вкараме кош. Имахме добри отигравания, свободни стрелби, но не успяхме да ги реализираме и от там дойде разликата. Поздравления за отбора на Левски Лукойл, които в тази серия бяха по-силни. Все пак съм на мнение, че, ако бяхме спечелили четвъртия мач, можеше да е различно, но по обективни причини ние във финалите не бяхме в най-добрия си ритъм, който имахме през сезона, но ние си ги знаем тези неща. Благодаря на феновете, на момчетата, на ръководството за страхотния сезон, който направихме. Искахме да спечелим титлатата, но не стигнаха силите. За нас беше успех, че се класирахме на финал, а и един безценен опит, от който ще се поучим. Благодаря още веднъж на всички, които ни подкрепяха през цялата година. За нас сезонът като цяло обаче е много успешен- спечелихме Купата, играхме  добре в Европа и финал в шампионата, който е първи в историята на клуба”.

1 2 3 4 5 ... 179 »
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten