Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Ямбол - Рилски спортист - кой какво каза

Ямбол - Рилски спортист - кой какво казаПавлин Иванов, Рилски спортист:

“Очаквахме тежък мач, така и стана. Смятам, че в момента нашите два отбора  са в най-добър ритъм. Тези 82 точки за Ямбол означават, че сме играли доста слабо в защита. В нападение нещата са горе-долу добре. 89 точки са нещо нормално за нас.”

Людмил Хаджисотиров, старши-треньор на Рилски спортист:

“Труден мач за нас от психологическа гледна точка. Два - три дни след спечелването на Купата знаете как е - празнувахме, след това трябваше да тренираме и да се мобилизираме. Тук винаги се играе трудно. Ямбол, след представянето си за Купата, е в емоционален подем, въпреки  липсата на двама състезатели. Ние също имаме здравословни проблеми. Започнахме мача добре. След това позволихме на съперника да вземе игри в нападение, да вкарва стрелби от далечно разстояние. Така  Ямбол се върна в играта. Ние сами си направихме мача доста завързан. Поздравления за тима на Ямбол, който днес игра добре. Поздравявам и нашия отбор. Успяхме да се съвземем въпреки всичко, а в четвъртата част лимитирахме Ямбол само до десет точки. Мисля, че това изигра решаваща роля за спечелването на мача.”

Андрей Иванов, Ямбол:

 “Смятам, че играхме добре. Все пак съперник ни беше носителят на Купата на България. Малко не ни достигна, накрая ни взеха много борби в нападение и съответно втори шанс за атака. Не реализирахме няколко добри ситуации и загубихме, за съжаление. Но въпреки това мисля, че показахме добра игра.”

Тони Дечев, старши-треньор на Ямбол:

“Смятам, че стана един хубав мач, в който дадохме добър отпор на най-добре играещия отбор и носител на Купата. Много се радвам и поздравявам момчетата, че през цялото време вярваха в гейм плана, който имахме, в това, което бяхме подготвили. Днес обаче ни липсваше опит. Липсваха ни Иван Лилов и Франклин Уилямс - опитни играчи, които в един такъв мач щяха да помогнат много в ключовите ситуации. Отборът на Самоков във възловите моменти показа, че е по-опитният  и по-умният отбор. Но пък е хубаво, че момчетата, които по-рядко имат главна роля в такива моменти, днес имаха шанс да натрупат опит и да научат много неща.”

1 2 3 4 5 ... 175 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
НБЛ
Рилски спортист
Ръст: 210 см
Тегло: 115 кг
Рождена дата: 24-01-1997
Пост: Център (5)
април
MVP28.3
Точки14.3
Борби11
Асистенции1.5
Отнети топки2
Минути22.1
Галерия
Партньори на клубовете
Molten