Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Черно море Тича – Черноморец – кой какво каза

Черно море Тича – Черноморец – кой какво каза
Даниел Клечков (помощник-треньор на Черно море Тича):

 
"Честита победа  на момчетата. Много се постараха. Много я чакахме тази победа. Днес играхме добре. Поздравявам отбора на Черноморец, който е доста солиден, даже победиха Балкан в Ботевград. Така че тази победа е много важна за нас, доказахме си на нас, че можем да играем по-добре от това, което показвахме до момента.

Пожелавам успех на нас и на противниковия отбор.

С оглед на това, което беше в изминалите мачове, съм доволен от отбора като цяло. Имахме достатъчно време да наблегнем на нещата, които не правихме както трябва, мисля, че днес се получиха. Всички се раздаваха и сме много доволни от тях."

 
Васил Евтимов (старши-треньор на Черноморец):

 
"Сгъстената програма въобще не ни се отрази. Мисля, че когато отидеш и направиш хубав мач срещу шампиона на България, се получава едно отпускане в играчите. Повечето от тях нямат опит и си пролича веднага. Аз им казах, че в тази зала се играе трудно, трябва да дойдем с настройката да победим, но явно днес не се получиха нещата. Много лесно давахме на съперника да вкарва кошове. Искам да поздравя отбора на Варна, защото играха наистина много добър мач.

Трябва да продължаваме да работим. Никой не вярваше, че ще бием в Ботевград, аз до последно вярвах, че ще победим. Даже се притеснявах повече за мача с Черно море Тича, защото играхме с тях и в предсезонната подготовка и мачовете бяха оспорвани, а тук се играе трудно.

Двата отбора играха равностойно и днес се получи много хубав мач, но за съжаление нашият отбор загуби. Загубихме борбата под коша. Просто трябваше да спечелим мача и както казах на моите момчета отборът на Черно море Тича искаше да победи повече от нас. Заради непредвидената пауза няма да имаме един месец мачове, затова казах на момчетата в продължение на четири седмици всяка вечер да си мислят за тази загуба. Защото е друго когато спечелиш последния си мач и не играеш един месец. Но това, според мен, ще ги мотивира да тренират повече, да сме готови, защото имаме три мача, които ще играем навън. Ще играем с  Левски Лукойл на 12 декември, после с Ямбол, после с Берое и се получават много мачове през декември. Затова искам да тренираме, да подготвя момчетата и според мен ще е много трудно да играем толкова много мачове през декември."

1 2 3 4 5 ... 166 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Левски Лукойл
Ръст: 208 см
Тегло: 105 кг
Рождена дата: 15-07-1993
Пост: Тежко крило - Лек Център (4-5)
декември
MVP32
Точки21
Борби9.6
Асистенции5.2
Отнети топки1.6
Минути30.2
Галерия
Партньори на клубовете
Molten