Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Рилски спортист – Левски Лукойл – кой какво каза

Рилски спортист – Левски Лукойл – кой какво каза

Людмил Хаджисотиров (старши-треньор на Рилки спортист):

 "До момента, в който водехме с 10, играехме доста добре, след това се получи спад, с проблеми в нападение, те изравниха и психологическият момент се прехвърли в тяхна полза. През второто полувреме бяхме много слаби в нападение, 26 точки, с много нисък процент.

Тасич беше много сериозна сила в нападение, целенасочено ни атакуваха с него, не успяхме да го спрем. Идеята бе да го лимитираме, не се получи. След това и ние не успяхме да реализираме, за да си върнем самочувствието. Може би е имало подсъзнателно напрежение, но нещата тепърва започват. Все пак вероятно това се отрази в нападение. Много помага на Левски, че са почти същия състав като от миналия сеозон. Ние имаме доста нови играчи и въпреки 6-те контроли, явно не са готови все още."

Павлин Иванов (Рилски спортист)“

"Имахме доста слаби минути в третата част, може би там се смени психологията. Те са добър отбор, добри играчи, и им дадохме да се разиграят.

Чувствам се, все едно съм на 15, просто ми се играе баскетбол. Готов съм, физически, психически съм здрав. За нас е най-важно всеки мач да даваме 100% и да надграждаме във всеки мач. Това, че почваме със загуба, не значи нищо, само, че в следващия мач трябва да сме по-добри."

Константин Папазов (старши-треньор на Левски Лукойл):

"Дойдох тук със свито сърце. Бях приел съперника като фаворит, но запазихме самообладание. Самоков направиха много добра стратегия - да заложат на повече българи, Павлин, Алекс, Деян и Златин, който вече осма година е тук.

Отдавам обрата  на опита и на отбора, и моя, и на щаба. Имаше момент, в който съперникът водеше с 10, а после ние с 20, което е 30 точки разлика. Успяхме да се върнем и да неутрализираме тази еуфория. Решихме проблемите си на полувремето. Упреквам и себе си, и играчите, за последните шест минути, да играем бавно, за да запазим победата.

Имаме добър, опитен отбор, излизаме със самочувствие с победа от терен, на който всеки друг трудно ще побеждава. Пожелавам на всички баскетболисти да имат здрав сезон, ние треньорите да показваме потенциала им, и зрителите да могат да са на трибуните.“.

Данило Тасич (Левски Лукойл):

"Беше много труден мач за нас. Но това е нормално за началото на сезона. Играхме здраво, за нас мачът бе много важен. Дано да продължаваме така и в следващите мачове. Имаме нужда от още малко време, за да се сработим. Мачът не тръгна много добре, но в третата част нещата си дойдоха на мястото. Това, че запазихме голяма част от състава, ни помогна много, и всички знаете Левски е голямо име“.

1 2 3 4 5 ... 178 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten