Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Камен Алипиев, Деян Веселинов, Любомир Нешев и Роберт Лазаров ще коментират мачовете на НБЛ по MAX Sport

Камен Алипиев, Деян Веселинов, Любомир Нешев и Роберт Лазаров ще коментират мачовете на НБЛ по MAX Sport

 

Днес българският баскетбол се завръща на телевизионния екран! Това ще стане от „Арена Самоков“ с дербито на първи кръг на Националната баскетболна лига (НБЛ) между „Рилски спортист“ и „Левски Лукойл“. Мачът е с начален час 19:00.

 

Както беше обявено, А1 закупи от Българска федерация по баскетбол (БФБ) телевизионните права за Националната баскетболна лига (НБЛ), EFBET Купа на България и Суперкупата на страната по баскетбол за следващите три сезона. Първоначално телекомът ще осигури излъчването на една среща на кръг – всеки понеделник от 19:00 часа, като мачовете ще могат да се гледат временно по канала MAX Sport 2.

 

Зрителите ще могат да проследят всички ключови сблъсъци и да бъдат във всяко кътче на страната, за да гледат най-интересното от една от най-популярните игри. Още във втория кръг един срещу друг ще застанат отборът със славна история Спартак (Плевен) и последният шампион на България Балкан (Ботевград).

 

Вече можем да обявим и коментаторският екип на продукцията. В баскетболния ефир се завръща един от доайените в баскетболния коментар - Камен Алипиев. Той ще работи съвмстно с Деян Веселинов, Любомир Нешев и Роберт Лазаров. Четиримата имат дългогодишен стаж и са доказани специалисти в баскетболната журналистика. За ТВ продукцията ще се грижи TВ1.

 1 2 3 4 5 ... 177 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten