Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Спартак Плевен - Берое – кой какво каза след мача

Спартак Плевен - Берое – кой какво каза след мача

 

 

Николай Стоянов (състезател на Берое):

 

“След 6-7 месеца пауза имаше напрежение във всички. Успяхме да го преодолеем. Играхме добре в защита. Пречупихме ги третата четвърт. Бяхме се подготвили много добре за техния вид нападение. У дома те стрелят много добре от тройката. Успяхме да спрем това в третата четвърт и успяхме да задържим резултата. Мисля, че съумяхме да изпълним това, което имахме като план за мача.”

 

Любомир Минчев (старши-треньор на Берое):

 

“Мисля, че спечелихме в края на третата четвърт. Спартак имаше един Мартин Маринов, който имаше феноменален ден. На полувремето беше 6/6, мисля. В края на втората четвърт нашите нападения не се получиха. Те съумяха да се върнат от 11 точки и ако там бяхме задържали, нещата щяха да се получат по друг начин. Но аз съм доволен. И двата отбора имахме здравословни проблеми. Смятам, че донякъде по-добрата защита, която играем, ни помогна изключително много.”

 

Николай Маринов (състезател на Спартак Плевен):

 

“Със сигурност не очаквахме така да се пречупим, както и друг път се е случвало. Винаги има напрежение, особено в началото на сезона. Но не мисля, че това е най-големият проблем, особено в този мач. Ще гледам мача на записа и ще си направим разбора, защото ни чака не по-лек мач. Точно тази агресия очаквахме от Берое, познаваме техните агресивни чуждестранни състезатели, които имат добра стрелба. Може би това ни пречупи през второто полувреме.”

 

Александър Дяковски (старши-треньор на Спартак Плевен):

 

“Знаем, че играем срещу един от най-сериозните отбори, но определено има сериозно разочарование от представянето ни заради това, което се случи буквално за 3-4 минути от мача. Там буквално спряхме да играем и в този момент, когато ни поведоха с 8 точки, а след това получихме 2 тежки тройки, въпреки добрите ни защити. Направихме лоши нападения и оттам наведохме главите и животът свърши. Затова най-много ме е яд. Пак можеше да паднем и да има разлика, но това за мен е изцяло под наш контрол и това не трябва да го позволяваме повече.”1 2 3 4 5 ... 178 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten