НОВИНИ
 

Йордан Минчев тества с поражение демо версията на БФБ е-баскет лига

Йордан Минчев тества с поражение демо версията на БФБ е-баскет лига

Националът Йордан Минчев имаше честта пръв да изпробва демо версията на БФБ е-баскет лига. Крилото игра със своя отбор „Левски Лукойл“ срещу „Шампион 2006“, управляван от администратора на лигата Виктор Владов. Мачът бе един от първите, с които организаторите на предстоящото е-първенство по баскетбол на страната да проверяват готовността на платформата за предстоящите битки.

 

Опитът на Виктор Владов с игровата конзола PlayStation4 и играта NBA2K20 се оказа сериозен коз в демонстрацията, и неговият „Шампион 2006“ победи „Левски Лукойл“ със 112:76.

 

Записването за участие в БФБ е-баскет лигата продължава, като желаещите да се присъединят към първенството все още имат шанс да намерят място в турнира. За целта заявки се подават с попълнена регистрационната форма в официалната интернет страница на Българската федерация по баскетбол. Регистрацията приключва в неделя (05.04.2020 г.) в 19:00 часа.

 

БФБаскетбол е първата българска спортна федерация, която организира електронен вариант на своето първенство. Двубоите ще имат онлайн стрийминг, но федерацията води разговори и за телевизионно излъчване на живо на някои от срещите. Турнирът ще се проведе на игрова конзола PlayStation4 и ще е базиран на играта NBA2K20, но в специална версия, която позволява всички състезатели да играят с български отбори. Всички състави в играта ще бъдат с оригиналните си баскетболисти, но ще бъдат приравнени с рейтинг 80, за да няма привилегировани участници.

 

Гледайте демо-мача тук:

 

 

Йордан Минчев вече предизвика своите фенове и колеги да се пробват срещу него в БФБ е-баскет лигата:

 1 2 3 4 5 ... 157 »
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten