А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Спартак (Плевен) – Черноморец (96:91) – кой какво каза

Спартак (Плевен) – Черноморец (96:91) – кой какво каза

Йордан Колев, старши-треньор на Черноморец:

“Честитя на домакините победата. Ние им позволихме през по-голямата част от мача да водят в резултата. Накрая, когато ги поставихме под напрежение, не успяхме да вкараме на два пъти от фаул линията. Не успяхме да се поздравим с успех. Най-младият отбор сме в лигата, но ни трябва време. Днес бе удобен момент да спечелим срещу доста по-опитен противник от нас.”


Георги Кендеров, Черноморец:

“Не успяхме да спрем стрелбата им от далечно разстояние. Работихме цяла седмица върху това. Борим се, има енергия, има отборен дух. Всичко засега при нас върви доста добре.”


Александър Дяковски, старши-треньор на Спартак (Плевен):

“Може би най-тежкият ни мач, чисто като психология, на фона на двете последни загуби. Имаше и напрежение от това, че трябваше да вземем този. Двубоят се разви по най-тежкия начин, но в крайна сметка успяхме да го вземем. Знаехме, че под коша имат предимство. Имахме няколко идеи за това. Някои от отворените ни стрелби обаче се получиха. Имахме няколко моменти, в които можехме да се откъснем, но или получавахме тройка в края на атаката, или ни вземаха борбата. Но в крайна сметка така се стекоха нещата.”


Николай Маринов, Спартак (Плевен):

“Нервен и драматичен мач. Не знам защо. У дома не успяхме да се отпуснем и да се откъснем. Най-хубавото е, че завършихме с победа. Радвам се, че накрая допринесох с тези важни фаулове.”1 2 3 4 5 ... 154 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager