А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

А1 Академик – Левски Лукойл (94:77) – кой какво каза

А1 Академик – Левски Лукойл (94:77) – кой какво каза

Георги Давидов, старши-треньор на А1 Академик:


„Безспорно, заслужена победа за отбора на Левски Лукойл! Не мога да съм доволен от загубата, но до някаква степен към доволен от отбора в определени моменти от мача!


За съжаление Грозев и Николов не можаха да участват и в този мач, а са основни играчи и най-вероятно може да не играят и в следващия! Лъчо Димитров натрупа рано 4 фаула а и след това излезе набързо за 5 което допълнително утежни положението в организацията на отбора!

Като прибавим , че се опитах да съхраня Минков, Иванов и Христов заради важния им мач утре сутрин за старшата ни възраст мога само да съм радостен, че се разминахме само с 17 точки!


Но Левски си играха техния стил без да се съобразяват и ние това го знаехме, че ще бъде точно така! Нищо изненадващо!

Работим неща през седмицата, които не изпълняваме на мач! Може би е нормално за тази възраст, не знам!?


Имаме опит вече в НБЛ и нещата, като че ли, трябва да се осмислят по-дълбоко от всички!


Не мога да разбера едно нещо, което ме измъчва от години!? Как може да тренираш като вол между 12 и 14 часа седмично и, когато дойде мач, да не си изиграеш твоите 10-15-20 минути на 100%. И ако не се представиш добре все някой друг да ти е виновен? Що за психика е това?


Но пред нас имаме много важни мачове, за които трябва да се подготвим много добре!

Дай Боже да сме здрави!“


Костадин Лазаров, А1 Академик:


„Играхме без нашето ядро в лицето на двамата състезатели Николай Николов и Николай Грозев . Не играхме лошо през първото полувреме, но лошият старт в третата част ни изигра лоша шега!“


Константин Папазов, старши-треньор на Левски Лукойл:


„Много старание от страна на младите и много талантливи момчета на Академик. Те бяха в затруднено положение, защото поради здравословни проблеми бяха лишени от двама основни свои играчи, с които играта им би била различна.


За нас беше важно да изиграем още един мач преди домакинството на Цмоки. Ние също имаме своите проблеми, но се справяме с тях в движение. Сезонът е дълъг и тепърва ще трябват сили на всички ни.“


Асен Великов, Левски Лукойл:


„Мисля, че се получи интересен и хубав мач за гледане! Отбора на Академик играе с много млади и талантливи момчета, които имат доста енергия! Като цяло контролирахме мача и като изключим някои моменти в които губихме концентрация и агресия в защита изиграхме добър мач!“1 2 3 4 5 ... 154 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager