А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец Бургас  МъжеЯмбол
НОВИНИ
 

Спартак Плевен – Академик Бултекс 99 (97:85) – кой какво каза

Спартак Плевен – Академик Бултекс 99 (97:85) – кой какво каза

Обрад Томич (Академик Бултекс 99)


 “Играхме катастрофално. Допуснахме да ни вкарат 97 точки. Въобще не ни се получи играта на пик енд рол. Освен това, вкарахме 85 точки. Ситуацията миналата седмица бе съвсем различна, тогава играта ни се получаваше и вкарахме 116 точки.”

 

Асен Николов (Академик Бултекс 99)


 “Не съм доволен. Това, че вкарваш 85 точки не те освобождава от играта в защита. Бяхме наказани и то доста сериозно от Спартак. Днес категорично ни надиграха под коша, както и на пик енд рол. Не съм доволен от никого.”

 

Александър Дяковски (Спартак Плевен)


 “Нямам думи, с които да благодаря на момчетата. Липсва ни Константин Коев, Герасим Николов все още е болен, но даде всичко от себе си. Страшно ми хареса играта в нападение. Играхме много отборно и си подавахме топката. Тя статистиката го показва.”

 

Николай Маринов (Спартак Плевен)


 “Може би 40 минути контролирахме мача и знаехме какво правим. Целият отбор се раздаде. Днес ми се получи стрелбата от тройката, нямам пропуск. Просто имах ден. При липсата на Цветослав Острев ми се налага да играя и като плеймейкър. Вече е много по-лесно и се чувствам много добре.”1 2 3 4 5 ... 143 »
https://basketball.bg/banner_adv.php?id=79&url=https://cdn1.efbet.com/efbet/landingpage/index_BG.html
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна Лига
Спартак-Пл
Ръст: 201 см
Тегло: 105 кг
Рождена дата: 08-09-1990
Пост: Тежко крило - Лек Център (4-5)
октомври
MVP30.5
Точки22.5
Борби14.5
Асистенции1.5
Отнети топки1
Минути38.7
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager