НОВИНИ
 

Третият епизод на Dentalign 3x3 CUP WMCJ Tribute 2019 разтресе цяла София в съботния следобед!

Третият епизод на Dentalign 3x3 CUP WMCJ Tribute 2019 разтресе цяла София в съботния следобед!

 

Третият епизод на Dentalign 3x3 CUP WMCJ Tribute 2019 разтресе цяла София в съботния следобед!

Организаторите от 3х3 България и Българско Баскетболно Общество (ББО) се погрижиха всичко да е на ниво, а невероятните състезатели нажежиха обстановката до максимум!

Избухващо съревнование на класни играчи подвизаващи се в НБЛ начело с националите Христо Захариев и Николай Вангелов, както и шампионски отбори от Македония и Гърция, разтърси София в късния съботен следобед. Изключителни изпълнения, много драма, изблици на нерви и качествен баскетбол пред многобройната публика, доставиха удоволствие дори и на неутралните зрители около игрището в квартал Лозенец.

 

Турнирът премина на много високо ниво и предложи много качествен баскетбол и невероятни емоции, благодарение на съвкупността от много професионални състезатели, а това беше гарнирано и с един 226 см гигант участник в шампионския отбор от Македония.

 

За първи път в изданията, организирани от 3х3 България и ББО, се включиха заедно тримата братя Захариеви, които показаха най-добър синхрон и качествен баскетбол измежду всички 14 отбора, участвали в турнира и безапелационно грабнаха първото място.

Крайното класиране в турнира:

🥇🏆 Z-Brothers – Хрито Захариев, Милен Захариев, Тодор Захариев и Станислав Славайков

🥈 Air Sun Fragment - Marko Dujkovic, Hristijan Ristov, David Gashoski и Milorad Minovski от Македония

🥉 61 – Тодор Колев, Антон Диков, Христо Ангелов и Иван Иванов

 

Екипът на 3х3 България и ББО се постара шоуто да бъде на макс и да задържи интереса дори и на тези, които не са фенове на любимата игра, чрез много музика, награди, конкурси и шоу изпълнения, които наелектризираха многобройната публика.

Победители, съответно показали най-добри умения с баскетболната топка по време на конкурсите, бяха:

🏆 фаулове – Милен Захариев

🏆 тройки – Георги Бързаков

🏆 забивки - Hristijan Ristov от Македония

 

Ще ви очакваме на следващия Dentalign 3x3 CUP WMCJ Tribute 2019 турнир, на 24ти август, който ще бъде на същото място, а всички ги очакват още по-големи емоции!

 

#БаскетболЗаВсички

#БаскетболНаВсякъде
1 2 3 4 5 ... 157 »
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten