НОВИНИ
 

„Черно море Тича“ представи нова емблема на клуба

„Черно море Тича“ представи нова емблема на клуба

С промени в ръководството и нова емблема започва подготовката за новия сезон в баскетболния „Черно море Тича“. Клубът назначи на поста изпълнителен директор Саша Топчов, който заменя Борис Стоянов.

 

Топчов е познат на баскетболната общественост, като голяма част от кариерата му преминава в българските клубове „Черно море“, „Спартак“ и „ИУ -Варна“. Той е основател на клуба „Стар баскет“ и един от най-големите баскетболни кампове в страната.

 

„След консултации и единодушно решение на УС на „Черно море Тича“ решихме да предприемем тази стъпка и да назначим Топчов за изп. директор – заяви президентът на клуба д-р Георги Ганчев. – Структурата се запазва същата – Спас Натов ще продължи да е шеф на детско-юношеската школа, а Галин Стоянов ще е старши треньор на представителния мъжки тим. Започваме една нова посока в развитието на клуба, като ясно искаме да заявим, че търсим спонсор, който има шампионски амбиции и да отговаря на традициите на този клуб. В ДНК-то на „Черно море Тича“ е да се бори винаги за първото място. Това е една от задачите, която ще търсим да осъществим с помощта на Саша Топчов. Също така ще се опитаме да върнем колкото се може повече играчи, излезли от клуба. Варна има потенциал – спортен и икономически, за един шампионски отбор.“

 

„Баскетболната общност има нужда от един модерен, стабилен финансово и конкурентно силен отбор – каза Топчов при представянето си пред медиите.  – Вярвам, че с много работа тази цел е осъществима. Изготвили сме проект за десет години, като в първите три от тях е да стабилизираме клуба. След това ще гоним шампионски цели и амбиции. Очаквайте в клуба да има нови лица, които ще работят по 24 часа за развитието на тези идеи. От 1 август ще бъдат пуснати в продажба абонаментни карти за новия сезон. Селекцията на тима вече е започнала и със сигурност ще имаме по-силен отбор за новия шампионат. Новата емблема е свързана основно с историята. Както е известно, спортните клубове „Черно море“ са създадени от „Владислав“ и „Тича“, което е вградено в новото ни лого. Надявам се то да се хареса на феновете.“

 

„Живеем през 2019 г. и  трябва да имаме съвременен медиен облик и ангажираност – сподели старши треньорът на клуба Галин Стоянов. -  Това ще се гони във всяко едно отношение. Миналия сезон направихме първи стъпки. Някои от тях бяха форсирани, други бяха желани от нас. Дадохме шанс на младите играчи и те показаха значителен прогрес. Сега знаем колко може да разчитаме на тях. През новия сезон те ще получават толкова игра, колкото са заслужили. Амбициите ни стават все по-големи, което означава, че играчите ни трябва да станат по-добри. Зависи от тях как ще се наложат с тима. Благодаря на клуба, че изпрати мен и помощника ми Кирил Петров в Бадалона, където се проведе най-големият треньорски семинар.1 2 3 4 5 ... 157 »
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten