НОВИНИ
 

Балкан изтегли шампиона на Швеция в Първи кръг на Шампионската лига, шампионът си върна център

Балкан изтегли шампиона на Швеция в Първи кръг на Шампионската лига, шампионът си върна център

Шампионът на Швеция Сьодертале Кингс е съперникът на българския шампион Балкан в първия квалификационен кръг на Шампионска лига. Той бе определен чрез жребий, който бе изтеглен днес в централата на ФИБА в Швейцария в присъствието на представители на всички отбори.

 

В първия квалификационен кръг се играят два мача на разменено гостуване. Първият е гостуване на 17 септември и домакинство на 20 септември в "Арена Ботевград".  При успех ботевградчани ще се изправят срещу белгийския Антверп за място в групите на турнира.

 

Общо 32 отбора ще участват в редовния сезон. 24 от тях се включват директно в груповата фаза, а още 8 ще продължат от квалификационните кръгове.

 

Същевременно селекцията на Йовица Арсич в Ботевград продължава. Михайло Секулович ще се завърне в Балкан, обяви още клубният сайт.

 

Черногорският център ще носи отново екипа на “зелените” след като игра тук и през сезон 2016/17. По време на престоя си в България 27-годишният Секулович записа 30 мача с екипа на ботевградчани и имаше средно по 16 точки и 8,3 борби на мач. 

 

След това той премина в черногорския Теодо Тиват, а през последния сезон игра в Полша за Скла Кросно.1 2 3 4 5 ... 157 »
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten