А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Билетите за Престиж Мач на звездите – в продажба от 26 февруари

Билетите за Престиж Мач на звездите – в продажба от 26 февруари

Билетите за Престиж Мач на звездите – в продажба от 26 февруари, обявиха организаторите на специална пресконференция в София.Баскетболното шоу за пръв път ще се проведе в Пловдив, на 27 март. Домакин ще е новопостроената спортна зала „Колодрума“, която разполага с малко над 6000 места за провеждане на баскетболен мач.

Цените на билетите в рамките на пръстена вътре в колоездачната писта ще бъдат 8 лева, а над нея по 5 лева. Тези цени ще са валидни до 20-и март, като след това цените ще бъдат съответно по 10 и 7.

В Пловдив и областта на феновете ще бъдат раздадени 300 билета в специална игра в магазинната мрежа. За всеки закупен продукт клиентът ще получава скреч карта, чрез която ще може да спечели един от безплатните билети. В училищата също ще бъдат раздадени билети.

 Гласуването за избор на отборите започва на 29-и февруари (понеделник) по традиционния начин в сайта на звездния мач. Отново ще може да се изберат по двама състезател на всеки пост, двама българи и двама чужденци. Треньорите също отново ще бъдат избирани от феновете. Специалистите пък, ще имат шанс да изберат 4 състезатели. 

Цветовете на екипите на двата отбора ще бъдат в цветовете на градските съперници във футбола Локомотив и Ботев Пловдив, съответно бяло-черни и черно-жълти. Един късметлия отново ще има възможност да спечели 10,000 лева, ако вкара кош от центъра на игрището. Той ще бъде избран по номер на билет, а късметлията ще има възможност да избере и свой роднина или приятел, който ще може да стреля вместо него.

Тази година в прграмата е включен и демонстративен мач 3х3 с участието на няколко звезди, сред които и световен шампион, като имената засега остават в тайна.

Предвидени са и доста награди и изненади за всички зрители в залата.1 2 3 4 5 ... 155 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager