А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Любомир Минчев: Получи се интригуващ двубой

Любомир Минчев: Получи се интригуващ двубой

След изключително ценния домакински успех на Берое над Ямбол с 94:90, наставникът на „зелено-белите” Любомир Минчев сподели, че зрителите по трибуните са станали свидетели на много интересен и вълнуващ двубой. Ето какво заяви Минчев след края на мача:

„Като развитие на двубоя беше доста интригуващо и интересно за зрителите, които дойдоха в залата. Радостното е, че успяхме да зарадваме нашата публика с постигната победа. Изиграхме три мача в първенството и една контрола с тима на Ямбол и винаги разликата беше много малка. Винаги двубоите се решаваха в последните минути. Доволен съм, че победихме и чес  тази победа запазваме сегашната си позиция. Беше доста нервно и мога да кажа, че като състезатели и като начин на игра – те ни бяха доста неудобни. Според мен това, че играхме зона даде своя резултат, но днес проблемът при нас беше в борбата в нападение. Взеха ни 16 борби в нападение, което бе и основната причина да ни настигнат в края на мача.”  

Старши-треньорът на гостите Юлиян Радионов заяви, че тимът му е бил много близо до победата, но пропуските в последните секунди са се оказали решаващи за крайния изход. 

„Не изиграхме правилно последните минути. Имахме топката 18 секунди преди края, но не изиграхме ситуацията по най-добрия начин и това в крайна сметка ни костваше победата.  За съжаление това става в няколко поредни двубоя, надявам се скоро да започнем да печелим в подобни мачове.”- заяви наставникът на Тунджа

„Не е въпросът кой се е нагърбил с отговорността. Просто можехме да изиграем ситуацията по различен начин. Не мога да бъда недоволен от показаното от моите играчи. Рядко коментирам в индивидуален план играчите, но фактът, че се върнахме в мача и почти го спечелихме, ме радва. Отборът се раздаде максимално, но просто ни липсваше шанс в последните секунди.” – завърши Радионов.1 2 3 4 5 ... 155 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager