НОВИНИ
 

Рилски спортист напусна евротурнирите със загуба

Рилски спортист напусна евротурнирите със загуба

Рилски спортист завърши участието си в турнира ЕвроЧалъндж със загуба като гост на румънския Муреш с 85:92. При дебюта си в турнира самоковци изиграха шест срещи в група Н, завършвайки с актив от победа и пет загуби.

Шон Барнет вкара 24 точки и овладя 18 борби, 21 плюс 9 добави Еван Равънел, а с 19 точки се отчете Върнън Тейлър.

За Муреш Мартинич отбеляза 24 точки и подаде 8 асистенции, а 22 наниза Иван Йеленич.

Рилски спортист завърши участието си в турнира ЕвроЧалъндж със загуба като гост на румънския Муреш с 85-92. При дебюта си в турнира самоковци изиграха шест срещи в група Н, завършвайки с актив от победа и пет загуби. Така те продължават сезона в България, където са бронзови медалисти в първенството и за Купата от миналия сезон.

 

След няколко равностойни минути в началото, домакините успяха да се откъснат с 8 точки напред в края на първия период. Разликата се запази през цялата втора част, след която самоковци изоставаха с 10 точки. След силни минути в началото на второто полувреме Рилски стопи дефицита си и изравни резултата. Серия от 5-0 обаче изведе Муреш напред с 66-60, а тимът продължи да води до 3 минути преди края, когато със серия от 11-2 самоковци поведоха в резултата при 85-84. Ключова тройка на Иван Йеленич даде предимство на домакините, а след два пропуска от тройката за Рилски Горан Мартинич вкара кош, последван от две точки на Йеленич за край на срещата.

 

Рилски хвана със 7 борби повече, но Муреш имаше по-добър процент от тройката – 37% срещи 31%. Муреш завърши с 24 асистенции, а Рилски – с 15.

 

За Рилски Шон Барнет вкара 24 точки и овладя 18 борби, 21 плюс 9 добави Еван Равънел, а с 19 точки се отчете Върнън Тейлър.

 

За Муреш Мартинич отбеляза 24 точки и подаде 8 асистенции, а 22 наниза Иван Йеленич.1 2 3 4 5 ... 156 »
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten