Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Рилски спортист смаза Спартак

Рилски спортист смаза Спартак

Рилски спортист записа втората си поредна и общо четвърта победа в мъжката Теси НБЛ. В поредния 8-и кръг самоковци бяха домакин на Спартак Плевен и спечелиха с категоричното 110:55. Така самоковци вече е с актив от 4 успеха и 3 поражения, докато плевенчани са с 2-5. Следващата седмица самоковци ще гостуват на Лукойл Академик, а спартаклии ще приемат Черно море Порт Варна.

Най-резултатен за победителите бе Златин Георгиев със 17 точки, като вкара и четирите си опита от тройката. Любомир Киров се отчете с 16 точки за малко повече от 13 минути, а с 14 точки бе Йордан Бозов.

За гостите с 15 точки е Джеймс Анакриън, а с по 11 са Симеон Ценов и Васил Александров.

 

"Просто ако изключим първата четвърт нашия отбор го нямаше. Имаше само един отбор и това бе Рилски Спортист. Нашия отбор го нямаше и в двете фази на играта: нападение и защита. Като изключим нали казвам първата част, другите части не бяхме на терена. Не зная на какво се дължи ... ще анализираме", каза след мача Цветан Антов.


"Постигнахме голяма победа на базата на няколко неща: Първо подходихме с сериозно и с голямо уважение към отбора на Спартак Плевен. Гледахме колко добре играят и срещу Лукойл, и срещу Левски, и в другите мачове. А и много пъти в годините се е случвало да ни побеждават така, че подходихме като равен с равен. Второ, защото сме в ритъм от мачовете за европейски турнири, това неминуемо вдига нивото на едни отбор. Трето, работехме много по отношение на защитата, която ни позволи да играем много по-бързо и съответно да вкарваме много", сподели пък наставникът на Рилски спортист Росен Барчовски.1 2 3 4 5 ... 159 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten