Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Галанис: Минахме важен тест, Дечо Коешинов - ядосан

Галанис: Минахме важен тест, Дечо Коешинов - ядосан
"За нас този мач бе просто важен тест. Възможност да проверим в игрова обстановка някои нови неща. Ще я караме стъпка по стъпка, с много търпение, вяра и адекватно за отбор с големи цели и амбиции поведение", каза новият старши-треньор на Лукойл Академик Димитрис Галанис след разгромната победа над Черноморец със 100:54.
"Не е важно как ще се представим в един двубой, два, три или пет. Важно е какво ще изградим за дълъг период от време, в дългосрочна перспектива. България е страна, в която идват все повече качествени чужденци и все по-добри треньори. Философията ми включва нещо съвсем елементарно, но задължително: всеки път, всеки ден, при всяка възможност да даваме максималното, на което сме способни в името на това да надграждаме уменията си и да ставаме все по-добри и като индивидуалности, и като отбор", заяви гръкът.
"Играхме на прилично ниво в първите 15 минути на мача. След това, продължихме по начин, по който и в най-черните си кошмари не съм представял, че бихме могли да изглеждаме. Отдавам го на абсолютна безотговорност и този път наистина ще взема мерки. На няколко пъти предупреждавах, но това повече няма да го търпя нито ден", коментира ядосан след мача старши-треньорът на Черноморец Дечо Коешинов.
"Или не си вярваме, или толкова си можем. Тепърва ще го установя кое от двете важи при нас. Забелязвам нежелание в редица играчи от отбора да се трудят, да се стараят в защита. С това поведение, който и да е треньор да е на мое място, ситуацията няма да бъде по-различна от днешната срещу Лукойл. Не може да продължаваме с тоталната липса на индивидуална отговорност, просто не може! Да, пътували сме. Да, сигурно краката им са по-тежки в защита, но умът, как да оправдая поведението на момчетата", питаше се Коешинов.


ДАС - решения
16.11.2020 12:51
ДАС - решения
1 2 3 4 5 ... 160 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Балкан
Ръст: 204 см
Тегло: 100 кг
Рождена дата: 12-11-1997
Пост: Тежко крило (4)
ноември
MVP32.5
Точки23.5
Борби11
Асистенции2.5
Отнети топки1
Минути31.6
Галерия
Партньори на клубовете
Molten