А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Балкан удари Ямбол с 19 точки разлика

Балкан удари Ямбол с 19 точки разлика

Втора победа в ТЕСИ НБЛ записа отборът на Балкан. Тя отново бе като гост на Ямбол след 110:89. Ботевградчани отказаха съперника със страхотна стрелба от тройката, като водеха от началото до края. Домакините пък играха слабо в защита и съвсем логично гостите вкараха толкова много точки, тъй като тяхното нападение пък бе доста разнообразно. Следващата седмица Ямбол ще гостува на Левски, а Балкан ще е домакин на Спартак Плевен. Ботевградчани завършиха с 18 от 31 от тройката за 58%, докато ямболии бяха 8 от 18 за 44%.
Най-резултатен за победителите стана Иван Лилов с 23 точки, Петер Седмак вкара 21, а Станимир Маринов се отчете с 18, като и тримата отбелязаха по пет тройки.
За домакините Немяна Милошевич завърши с 30 точки и 9 борби, а Уил Уокър добави 18 точки и 6 асистенции.

"Имахме проблеми през седмицата с контузени играчи и това повлия на подготовката ни и това е основната причина да играем така зле в защита. Позволихме много  отворени стрелби поради лоша игра в защита и логично дойде високият процент на техния отбор. Надявме се да си извадим нужните поуки от този мач и да не допускаме повече такива сривове", каза след мача наставникът на домакините Юлиян Радионов.

"Добър мач като нападение - вкарахме 110 точки и по принцип трябва да съм доволен. Но не съм доволен от защитата, цяла седмица работим в защита, но днес пак имахме проблем и естествено трябва да обърнем повече внимание на този елемент за следващите мачове", допълни наставникът на Зелените Александър Тодоров.1 2 3 4 5 ... 138 »
http://diassport.com/
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager