А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Папазов: Победихме корав съперник

Папазов: Победихме корав съперник

Треньорът на Левски Константин Папазов остана доволен от победата на своя отбор  срещу Рилски спортист в дербито на кръга на TESY НБЛ. "Победихме много корав съперник. Моето лично мнение е, че времето ще работи за тях, защото те имат изключително добра изходна позиция - имат атлети, млади момчета, които търсят своето място под слънцето и тук ще се учат. Все още им липсва отборният синхрон и постепенното нападение. Силната им страна е борбата в нападение, която днес ние до голяма степен ограничихме. Това е най-атлетичният отбор в лигата. Ние до голяма степен ограничихме двете им силни страни и това помогна.


Важна победа, особено както се развиват другите мачове. Виждате, че всеки може да победи всеки. През другата седмица ни предстои тежко гостуване на Черно море, един отбор със самочувствие. Смятам, че първенството е добро и интригуващо. Интересът трябва да бъде по-голям.


Надявам се интересът да става по-голям. Може да не играем кой знае какъв баскетбол, но се стараят всички отбори да участват в това първенство и да имат присъствие в него.


Има страшно много резерви в Чалмърс и Джоунс - двамата още не са на 100%. Те от тази седмица за първи път заедно работят с нас. Смятам, че те с тяхната класа, с ентусиазъм на българите и видимото им израстване смятам, че ще работим за подобряване на синхрона, а времето ще работи за подобряване на физическото състояние на Чалмърс и Джоунс.


Не съм се упреквал, когато съм правил селекция, защото винаги много детайлно сме разглеждали играчите, които привличаме. Убеден съм, че и сега сме направили добра селекция. Ние така сме научени да се борим докрай.", каза националният селекционер.1 2 3 4 5 ... 137 »
https://basketball.bg/banner_adv.php?id=79&url=https://cdn1.efbet.com/efbet/landingpage/index_BG.html
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Черно море Тича
Ръст: 200 см
Тегло: 100 кг
Рождена дата: 09-05-1993
Пост: Крило - Тежко крило (3-4)
април
MVP39
Точки28.7
Борби13
Асистенции1.3
Отнети топки2.7
Минути36
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager