А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Черно море Порт Варна шокира Балкан

Черно море Порт Варна шокира Балкан

Черно море Порт Варна победи Балкан като гост в Ботевград с 89:84, поднасяйки изненада в четвъртия кръг на ТЕСИ НБЛ. Успехът на моряците бе абсолютно заслужен, след като  водеха в продължение на 37 минути. В края показаха и психическа стабилност, след като авансът им от 13 точки, който имаха шест минути преди края, на два път бе свален само до една. Отборът на Балкан, за който това бе второ поражение у дома, направи повече грешки и имаше по-слаба стрелба.

Така варненският тим вече има три победи и само една загуба от Лукойл Академик, а Балкан е с победа и две загуби в актива си. В следващия кръг Черно море Порт Варна посреща Левски, а Балкан гостува на Ямбол.
Симеон Илиев изигра пореден силен мач за варненци, завършвайки с 19 точки и 6 борби. Милян Пупович и добави 16 точки и 9 борби, а 16 отбеляза и Джордже Тресач.
За Балкан Станимир Маринов завърши с 32 точки, с 18 се включи Павел Маринов, а 15 и 9 борби регистрира Иван Лилов.

"Решаващото ни оръжие за победата в този мач бе защитата. Лимитирахме някои от ключовите играчи на Балкан. За този мач се готвехме цяла седмица и съм доволен, че играчите успяха да  се справят.  Малко отбори ще спечелят мачове в залата в Ботевград, затова се радвам на постигнатия успех.", каза след мача треньорът на варненци Денислав Коцев.

 

 

 в Ботевград Черно море Порт Варна победи Балкан с 89-84. Успехът на моряците бе абсолютно заслужен, след като  водеха в продължение на 37 минути. В края показаха и психическа стабилност, след като авансът им от 13 точки, КОЙТО ИМАХА шест минути преди края, НА ДВА ПЪТИ бе свален само до една. Отборът на Балкан, за който това бе второ поражение у дома, направи повече грешки и имаше по-слаба стрелба. 
За победителите  Илиев вкара 19 точки,  Пупович и Тресач имат по 16, с 12 е Стаменкович, 10 отбеляза Великов.
За Балкан най-резултатен с 32 точки бе Станимир Маринов, 18 вкара Павел Маринов, с 15 е Иван Лилов, Ноа Далман има 14.

Денислав Коцев: Спечелихме с по-добра защита
Решаващото ни оръжие за победата в този мач бе защитата. Лимитирахме някои от ключовите играчи на Балкан. За този мач се готвехме цяла седмица и съм доволен, че играчите успяха да  се справят.  Малко отбори ще спечелят мачове в залата в Ботевград, затова се радвам на постигнатия успех.


1 2 3 4 5 ... 137 »
http://diassport.com/
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Черно море Тича
Ръст: 200 см
Тегло: 100 кг
Рождена дата: 09-05-1993
Пост: Крило - Тежко крило (3-4)
април
MVP39
Точки28.7
Борби13
Асистенции1.3
Отнети топки2.7
Минути36
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager