НОВИНИ
 

Баскетболни звезди се включиха в младежки тренинг край морето

Баскетболни звезди се включиха в младежки тренинг край моретоБаскетболните звезди Йордан Минчев, Асен Великов, Божидар Аврамов и Павлин Иванов се включиха активно в изнесен младежки тренинг, посветен на здравословния начин на живот. Събитието, провело се в СОК „Камчия“, премина под надслов „Мисия Здраве“ и се реализира в рамките на проекта „Младите хора – бъдещето на България – отговорни и активни“ на Асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2021 година.

В продължение на няколко дни Данчо Минчев провеждаше шампионска сутрешна гимнастика с 30 младежи, като в заниманията му помагаше олимпийската медалистка по борба Елица Янкова.

Освен това, националът поведе отбора на асоциация „Докосни дъгата“ във футболна среща срещу формацията на Даниел Боримиров и приятели от Камчия. В редиците на състава на героя от САЩ 94 личеше името на олимпийската медалистка Ренета Камберова, а в този на Минчев – това на популярния изпълнител Тодор Димитров – Торино и неговия вече бивш капитан в Левски Лукойл Асен Великов. В демонстративния мач, превърнал се в своеобразен спортен празник, като участници и зрители се включиха както младежите, които са част от тренинга „Мисия здраве“, така и много деца и възрастни, почиващи в комплекса. Двубоят бе изключително емоционален, головите положения изобилстваха, а с победата в крайна сметка се поздрави отборът на Даниел Боримиров – 6:2.

 Разбира се, имаше и специално организирана баскетболна вечер, по време на която Йордан Минчев не пропусна да разкрие красотата на играта пред младежите, участващи в изнесения тренинг„Мисия здраве“.

 Божидар Аврамов и Павлин Иванов от своя страна пък блеснаха на шахматното поле, включвайки се в демонстративна партия шах с момчетата и момичетата, като заниманието премина в много смях и добро настроение.

 

1 2 3 4 5 ... 179 »
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten