НОВИНИ
 

Спартак Плевен - Рилски спортист - кой какво каза

Спартак Плевен - Рилски спортист - кой какво казаДеян Карамфилов (Рилски спортист):

“Не очаквахме този резултат на таблото, защото в първия мач в Самоков те показаха доста агресивна игра и им вървеше и нападението. Промениха някои неща в защита, които играят през сезона. Както видяхте, третата част в Самоков беше под 10 точки разликата в резултата. Радвам се, че накрая победихме с 2-0 и ще имаме повече време да се подготвим за полуфиналите. Очаквам да победим Академик и да се класираме на финал. Ще се постараем, затова играем цял сезон.”

Людмил Хаджисотиров (старши-треньор на Рилски спортист):

“Очаквах вторият мач да е по-тежък, но се оказа, че първият е бил такъв. Преди мача си говорихме, че искаме да останем всички здрави. Тежките, здравите мачове тепърва предстоят. Ние за всеки съперник се подготвяме много добре, професионално. Ще се подготвим по най-добрия начин за Академик. Чакаме с нетърпение да започне полуфиналната серия. Надявам се да използваме времето по най-добрия начин, ще работим умно и концентрирано.”

Александър Дяковски (старши-треньор на Спартак Плевен):


"Много тежък сезон, от всяка гледна точка. Да седнем да се оправдаваме какво е можело да бъде, е безсмислено, но наистина изпращам много тежък сезон. Със сигурност ще има сериозни реакции, за да може догодина отборът да се представя по-добре. Със сигурност ще има промени. Но пък от друга страна в тези тежки моменти се израства, дали аз като треньор, или играчите. Виждаш къде грешиш, какво си можел да направиш, за да има по-различни резултати. За себе си съм си извадил много изводи."

 

1 2 3 4 5 ... 179 »
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten