НОВИНИ
 

Левски Лукойл - Ямбол - кой какво каза

Левски Лукойл - Ямбол - кой какво казаКонстантин Папазов (старши-треньор на Левски Лукойл):

 

“Подходихме много сериозно и с оглед на това, че този път имахме по-дълга ротация успяхме да държим по-високо темпо. Смятам, че това е причината, иначе в първата част Ямбол игра много добре с висока успеваемост от тройката. В хода на мача при тях умората, както и контузия на Андрей Иванов, се отразиха на отбора, а ние продължихме на високо темпо. Очаквах добра игра от Ямбол, която показаха цял сезон. Направиха добър мач срещу нас и в Ямбол. Смятам, че трябва да подходим още по-отговорно, защото те там играят още по-добре, и пак да разчитаме на тази дължина в ротацията. Днес единствено Ракуан Мичъл не игра, искахме да го запазим, ако не се налага, след като претърпя операция на зъба. През последните 10 дни ние сме заедно и работим по-добре. Това ни дава възможност да играем по-агресивно и да поддържаме едно високо темпо. В Ямбол има контузени състезатели и скъсена ротация и това се отразява. Стартирахме силно второто полувреме и там нещата се поуспокоиха. Отиваме в Ямбол със съзнанието, че ни чака труден двубой. Ще подходим максимално сериозно. Знаем какво може Ямбол, няма да се предадат. Трябва да бъдем максимално концентрирани.”

Христо Захариев (Левски Лукойл):

 

“Първото полувреме не играхме много добре. Допуснахме много тройки да ни вкарат, особено първата част. Второто започнахме по-агресивно и в защита и нападение, и успяхме да натрупаме разлика, която реши мача. Но в понеделник ни чака много труден мач. Трябва да играем още от началото много здраво и дисциплинирано, за да спечелим и да затворим серията.”

 

Иван Лилов (Ямбол):

“Играхме добре, мога да кажа само втората част. В първата ни вкараха много точки, същото се случи и в третата, и там свърши мача. Последната четвърт просто се доиграваше. Много ни намачкаха. Просто Левски доминираше днес. Те бяха по-добрият отбор, по-подготвеният тим за този мач. Мотивира ни това, че днес не показахме лицето на Ямбол. Чакаме ги в понеделник в нашата зала, да играем по-добре. В нашата зала, на нашите кошове ще вкараме повече, защото днес имаме само 14 точки от подкошието, което е много малко. За да победиш един добър отбор, трябва да имаш висок процент, особено в нашата зала. Днес процентът ни от игра беше много нисък. Мисля, че беше под 30% и няма как с такъв процент да победим претендент за титлата. Чакаме ги в понеделник. Мотивирани сме да върнем серията отново в София.”

1 2 3 4 5 ... 179 »
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten