НОВИНИ
 

Рилски спортист - Спартак Плевен - кой какво каза

Рилски спортист - Спартак Плевен - кой какво казаДимитър Маринчешки (Спартак Плевен):

 „Дадохме каквото можахме в този мач, играхме по-здраво от последния ни срещу Рилски спортист, но отново разликата е 30 точки. Просто класата е видна и не може да бъде заличена. Това е най-добрият отбор в България в момента и както и да го погледнем играят най- добрия баскетбол в България. Опитахме се, борихме се, но резултатът пак е 30 точки“.
 

Александър Дяковски (старши-треньор на Спартак Плевен):

 „В не малко периоди от мача смятам, че играхме доста прилично. И в защита, и в нападение доста от нещата, които тренирахме за този мач ни се получаваха, но просто интензитетът, с който играят Самоков нямаше как да бъде преодолян. От там се получиха доста точки на бърза атака, които до голяма степен се дължаха на това, че след полувремето ние просто нямахме сили да издържим на темпото на Рилски и след третата част нещата се получиха така, че в последната част срещата просто се доигра. Със сигурност ще опитаме да изненадаме Рилски в Плевен пък каквото се получи“.

Златин Георгиев (Рилски спортист):

 „Мисля, че в днешния мач играхме добре в нападение и по-слаба защита в началото. Вкараха ни 71 точки, което е доста в нашата, но все пак се справихме добре и спечелихме. Сигурен съм че ако играем в защита така, както играхме през второто полувреме днес, ще спечелим и ще се класираме на полуфинал“.

Людмил Хаджисотиров (старши-треньор на Рилски спортист):

 „Доволен съм от това, че победихме. Обикновено първият мач в плейофите е по нервен и този не правеше изключение. Бяхме меки в защита през първата част и позволихме да ни вкарат 20 точки. След това заздравихме защитата и започнахме да играем повече нашата игра. Вкарахме си дежурните 100 точки, но  смятам, че имаме още резерви в играта в защита и искам още в следващия мач да покажем това. Да демонстрираме друго, по- агресивно лице там. Все пак имаме 28 асистенции, което е хубаво. Играхме нашия стил, за което допринесоха и се стараха всички. Има обаче някои неща, които ще променим и подобрим във втората среща, защото това днес е само една победа и една стъпка. По-важен е следващият мач“.  

1 2 3 4 5 ... 179 »
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten