Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Спартак Плевен – Рилски спортист – кой какво каза

Спартак Плевен – Рилски спортист – кой какво каза
Людмил Хаджисотиров (старши-треньор на Рилски спортист):

 
“Всеки ден се моля само да сме здрави и да играем нашия баскетбол, да има този колективен дух в защита и в нападение. Мисля, че това, ако е налице, нещата ще се получават, както и досега. Като треньор имам своите амбиции и дори, когато водим и бием с разлика, има неща, които не ми харесват. Но смятам, че това е единственият начин, по който да се напредва. Има неща, които искам да подобрим. И днес видях някои от тях. През първото полувреме ни взеха много борби в нападение. Това нещо е от липса на концентрация в няколко ситуации. Това изисквам от тях – да сме максимално концентрирани. Ние имаме предимство под коша в случая срещу Спартак, което ще е глупаво да не използваме. Освен това, имаме и по-дълга ротация, която ни позволява да играем по-бързо и агресивно. Спартак има потенциал и от наша страна няма да има никакво подценяване в плейофите. Пределно мобилизирани.”
 

 Алекс Симеонов (Рилски спортист):

 
“От нас винаги се изисква малко повече от това, което правим, което е нормално. Това е от гледна точка на треньора. Иначе подходихме сериозно към мача. Знаем силните и слабите им страни. През второто полувреме успяхме да лимитираме борбата им в нападение. Завъртяхме целия състав. Всеки поигра и даде по нещо. И така гледаме към следващия мач с Берое. Ние не сме непобедим отбор, знаем слабостите си и работим да ги подобрим.”


Александър Дяковски (старши-треньор на Спартак Плевен):
 

“Много малко са нещата, от които съм доволен в този мач. Тотални ни надигра Рилски, въобще няма какво да се коментира. Вкарваха ни с брутална лекота, а в същото време в нападение нещата, които искахме да правим, когато ги правихме, в повечето пъти се получаваха. Обаче в останалото време лесно ни вкарваха, особено на нисък пост. Там ни вкарваха все едно бяха сами. Ясно е на всички, че Рилски ни превъзхожда и ние трябва да направим някакъв феноменален мач от всички в целите 40 минути, за да имаме шанс за нещо. За мен днес играхме много под възможностите си и затова е нормално да се получи такава разлика. В плейофите срещу тях трябва да изглеждаме по тотално различен начин и в двете фази на играта.”

 
Ивко Ивков (Спартак Плевен):


“Не очаквахме такова развитие на двубоя. Влязохме в мача много меко. Те се почувстваха по-комфортно и взеха преднина. През втората част опитахме да се върнем, но не успяхме, а след това вече и силите ни намаляха. Те имат по-дълга ротация и всеки, който влезе им помага много. Ще се постараем да играем по-добре срещу тях в плейофите.”

1 2 3 4 5 ... 175 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
НБЛ
Рилски спортист
Ръст: 210 см
Тегло: 115 кг
Рождена дата: 24-01-1997
Пост: Център (5)
април
MVP28.3
Точки14.3
Борби11
Асистенции1.5
Отнети топки2
Минути22.1
Галерия
Партньори на клубовете
Molten