Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Балкан – Академик Пловдив – кой какво каза

Балкан – Академик Пловдив – кой какво каза
Йовица Арсич, старши-треньор на Балкан:

“Имахме по-добра стрелба за три точки. В определени периоди защитата ни беше достатъчно добра, за да провокираме някои грешки от тях. Вкарахме доста точки от транзиция. Това ни донесе победата. Иначе не съм доволен, че имат поне 10 борби повече от нас, което е лошо. Основна задача беше да имаме поне баланс в борбите, но не се получи. Много причини има. Без да си намират оправдание някои играчи не са на нивото, на което трябва да бъдат и ще говорим. Ще оправим нещата."

 Крис Минков, играч на Балкан:

“Беше труден мач, както и очаквахме, въпреки че те бяха без двама от играчите си. Тези мачове са полезни, въпреки че нямат значение за класирането за нашия отбор, но са важни за това да продължим да се подобряваме до края на сезона. Не бих казал, че е по-лесно, когато мачът е такъв. Ако беше така, щяхме да доминираме и да бием може би с 25 точки с оглед на техните проблеми в ротацията, но се опитахме се да използваме максимума от ситуацията."

 Йордан Янков, старши-треньор на Академик Пловдив:

 „Смятам, че изиграхме силен мач. Доволен съм от момчетата, от старанието и от това, че до много голяма степен тактически се опитваха да следват плана за мача, който бяхме избрали. Не мога да кажа, че съм недоволен от нещо. Правим неща, които и всеки мач, за съжаление – лесни и ключови грешки, но ще повторя пак, че това се дължи на младостта в нашия отбор, особено на ключовата позиция на пойнт гард. Липсата на Йере Вучица и Джахи Карсън също оказа влияние, особено в този натоварен график, чисто от енергия, но мисля, че изиграхме добър мач."

 Николай Николов, играч на Академик Пловдив:

„Вероятно не ни достигнаха сили в края на четвъртата част. Не искам да се оправдавам, но може би това е ключовият фактор. Играхме добре. Започнахме колебливо, но след това се върнахме в мача. До средата на последната част играхме доста агресивно, после ни вкараха някои ключови стрелби и силите не ни достигнаха."

1 2 3 4 5 ... 175 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
НБЛ
Рилски спортист
Ръст: 210 см
Тегло: 115 кг
Рождена дата: 24-01-1997
Пост: Център (5)
април
MVP28.3
Точки14.3
Борби11
Асистенции1.5
Отнети топки2
Минути22.1
Галерия
Партньори на клубовете
Molten