Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Спартак Плевен - Академик Пловдив - кой какво каза

Спартак Плевен - Академик Пловдив - кой какво казаНиколай Титков (Академик Пловдив):

 
“Сложен мач като цяло, но радващото е, че успяхме накрая го вземем. Все пак бяхме без Робърт Георгиев, който се контузи, без Николай Николов и Адриян Секулов. Имаме мачове почти през ден и сме в натоварен цикъл. Надявам се да покажем по-добра игра срещу Берое. Някак си е странно да играя срещу бившия ми тим в Плевен, чувствам се по-мотивиран.”

 
Йордан Янков (старши-треньор на Академик Пловдив):

 “Най-голямата щета в този мач е, че не знам какво е състоянието на Робърт. Дано се е отървал с лека травма. Това ще разберем в Пловдив. В Плевен доста често се получават такива двубои, тъй като Спартак играе добре у дома. Успяха да разстроят нашия ритъм и може би затова така се случи цял мач. Поздравявам ги, играха много добре. При нас имаше някакво напрежение, което трябва да видим откъде се получава. Целият сезон е така нервен и за нас, за играчите. Чист късмет е, че накрая не вкараха и нямаше фаул. Много слаб за мач. Трябва да си направим изводите.”
 

Александър Дяковски (старши-треньор на Спартак Плевен):

 “Това ни е може би най-лудият мач през този сезон. Мога да поздравя момчетата за характера, който показаха, защото имахме няколко моменти. Там бяхме в много тежко положение. С оглед на начина, по който вървеше нападението и при плюс 10 точки за Академик, трудно изглеждаше, че ще се върнем. Върнахме се пак и още веднъж, дори и в продължението, в което изоставахме с разлика, накрая стреляхме за победа. Там вече шансът не беше на наша страна. Ще използваме максимално времето до двубоя с Черноморец, за да се възстановим и да се подготвим.”

1 2 3 4 5 ... 168 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Левски Лукойл
Ръст: 208 см
Тегло: 105 кг
Рождена дата: 15-07-1993
Пост: Тежко крило - Лек Център (4-5)
януари
MVP28
Точки18.3
Борби9
Асистенции3.7
Отнети топки2.3
Минути32.3
Галерия
Партньори на клубовете
Molten