Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Черно море Тича – Ямбол – мнението на треньорите, Галин Стоянов хвърли оставка

Черно море Тича – Ямбол – мнението на треньорите, Галин Стоянов хвърли оставка Галин Стоянов (старши-треньор на Черно море Тича):

 "На полувремето казах, че няма шанс второто полувреме да имаме такива проценти, и 100 процента ще има по-агресивна игра срещу нас. Второто полувреме плюс продължението имаме 27 точки, първото полувреме - 50. Значи за 27 минути - 27 точки. Всичко останало е ясно. Асистенциите бяха 15 на полувремето, само 5 през второто. Нормално - като си вкарал малко няма как да имаш асистенции. Големият проблем за мен е тактическата дисциплина и решаването всеки в един момент му се е паднало да поиграе и сега да видим какво се случва. Видяхме какво се случи - първото полувреме играхме умно, играхме като опитни баскетболисти, както смятам, че могат и трябва да играят. Второто полувреме за съжаление, но трябва да го кажа "по български начин", решихме, че нещата ще станат още по-добри и обикновено стават по-трудни, защото другият отбор се мобилизира, и започнахме да правим някакви други неща. Само да споменем, че движение, което трябваше да започне през второто полувреме, го направихме в шестата минута на третата част. Това е тактическа дисциплина. И явно аз като треньор не съм в състояние да накарам някои хора да са такива, затова това ми беше последният мач начело на Черно море като треньор. Подавам оставка, не знам дали ръководството ще я приеме."

 Тони Дечев (старши-треньор на Ямбол):

"Труден мач за нас, защото след доброто начало, което направихме, изпуснахме контрола над ситуацията. Отново много грешки направихме, от които отборът на Варна вкара лесни кошове. Доби самочувствие, това са млади момчета, които играят с много енергия и когато вкарват лесни кошове много по-лесно им върви играта. Второто полувреме се опитахме малко да променим нещата. В третата част не се получиха много, но вече в четвъртата част играхме малко по-умно в защита, направихме няколко ключови добри защити, които ни помогнаха след това да организираме и по-смислени нападения, от които вкарахме и тройка, и под коша, вкарахме и фауловете и така се върнахме общо взето в резултата. Водихме само една минута в края на мача и не беше заслужено да го спечелим в редовното време, но показахме, че в продължението бяхме по-добри и се радвам и поздравявам момчетата за победата."

Решения на ДАС
01.03.2021 23:38
Решения на ДАС
1 2 3 4 5 ... 169 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Черноморец Бургас
Ръст: 183 см
Тегло: 83 кг
Рождена дата: 17-10-1994
Пост: Плеймейкър (1)
февруари
MVP30.5
Точки25.5
Борби7
Асистенции5.5
Отнети топки2.5
Минути37.9
Галерия
Партньори на клубовете
Molten