Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Ямбол – Балкан, кой какво каза

Ямбол – Балкан, кой какво каза Тони Дечев (старши-треньор на Ямбол):

“Изгубихме този мач по идентичен начин. Това се превръща вече в наш патент. За съжаление, грешките в играта са нещо, което нито един треньор не може да контролира. Когато отборът ни играе подредено и добре в нападение, без много грешки, изглеждаме равностойни и на най-силните. Но когато започнем да правим нелепи детски грешки и за една част, каквато беше четвъртата, допуснем единадесет такива, нормално е резултатът да бъде такъв.  И някак си отново изглежда сякаш се предаваме, а аз знам, че не е така. Момчетата наистина се стараят и се борят, но да - може би не ни достига класа или ротация, но нещо не ни достига. Ще търсим какво е - с анализи, с тренировки и наистина се надявам във второто завъртане да изглеждаме по-добре.”

Иван Лилов, Ямбол:

 “Поздравявам момчетата на Балкан - заслужено победиха. Но тази разлика за мен не беше реално отражение на нашето представяне, защото през по-голямата част от мача играта беше равностойна. Балкан е действащият шампион и има дълга резервна скамейка. Ние сме в очакване на нов играч.  Междувременно ротацията ни е ограничена. Налага се да имаме повече игрово време и се видя, че се изморихме. Това се оказа решаващо накрая. Допуснахме детински грешки, които отдавам, както казах, на умората, а не защото сме лоши баскетболисти.

Йовица Арсич (старши-треньор на Балкан):

“Доволен съм. Справихме се, въпреки че пак имаме проблеми в състава. Не е лесно да се играе и да се побеждава в Ямбол, чийто отбор се  представи добре. Но ние показахме, че сме по-добри и взехме важни две точки.”

 
Божидар Аврамов, Балкан:

“През третата част малко се отпуснахме. Така позволихме на отбора на Ямбол да се върне в мача. Но в последните 10 минути показахме много добра защита и успяхме да  победим с тази разлика от над 20 точки.”

1 2 3 4 5 ... 169 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Черноморец Бургас
Ръст: 183 см
Тегло: 83 кг
Рождена дата: 17-10-1994
Пост: Плеймейкър (1)
февруари
MVP30.5
Точки25.5
Борби7
Асистенции5.5
Отнети топки2.5
Минути37.9
Галерия
Партньори на клубовете
Molten