А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Мачът на звездите ще се проведе на 22 март

Мачът на звездите ще се проведе на 22 март

Мачът на Звездите ще се проведе на 22 март, съобщиха организаторите на надпреварата. Пазарджик ще приеме шоуто през тази година, като 17-о му издание се организира от БФ Баскетбол в партньорство с Община Пазарджик, ЕС Медиа АД, Списание СПРИНТ и BGbasket.com.
Кметът на Пазарджик Тодор Попов, Георги Глушков - президент на БФ Баскетбол и Ренета Камберова - председател на "Пазарджик спортува" представиха събитието пред медиите в Гранд Хотел Хебър.


Освен същинското събитие - Мачът на Звездите на НБЛ - ще има още две срещи.


Вече традиционно Българската баскетболна лига за аматьори (ББЛ) организира свой звезден мач - Североизток срещу Югозапад, с който ще започне баскетболният 22-и март.


Феновете на играта в Пазарджик ще видят и националния отбор за юноши U17, който това лято ще участва на Световното първенство в София. България U17 ще играе срещу сборен отбор от ББЛ във втория мач от програмата.


Община Пазарджик е предвидила страхотни игри и изненади за публиката, на които ще бъде отделено специално време преди началото на същинския Мач на Звездите.


Неговото начало ще бъде дадено в 17.00 часа. Форматът през 2020 ще бъде Българи срещу Чужденци, а както винаги черешката на тортата ще са конкурси за Забивки, Тройки и Умения.


Гласуването за това кой ще играе в Мача на Звездите продължава до 2 март - http://allstar.basketball.bg/ - като потребителите имат възможност всеки ден по веднъж да дават своя вот.Решения на ДАС

Решения на ДАС

09.03.2020 15:26
1 2 3 4 5 ... 152 »
http://allstar.basketball.bg/
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна Лига
Балкан
Ръст: 193 см
Тегло: 92 кг
Рождена дата: 06-02-1993
Пост: Комбо Гард (1-2)
март
MVP35
Точки20
Борби6
Асистенции4
Отнети топки5
Минути26.1
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager