А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Левски Лукойл – Рилски спортист (83:50) – кой какво каза

Левски Лукойл – Рилски спортист (83:50) – кой какво каза

Чавдар Костов, Левски Лукойл:

 

“След загубата от Балкан излязохме много мобилизирани. Успяхме да се реваншираме пред нашата публика и да покажем истинското си лице. Сезонът е дълъг, всичко е в наши ръце. Сега вече мислим за Купата на България, домакини сме, носители сме на купата и нашата единствена цел е да защитим трофея.”

 

Константин Папазов, старши-треньор на Левски Лукойл:

 

“Реагирахме като ужилени след загубата от Балкан, но след дъжд качулка. Трябва да отбележим, че Рилски спортист игра без ключов играч. Имахме добро начало, накрая разликата падна, но дали ще победим с една, или с 33 точки, за мен няма значение. Имахме нужда върнем нараненото си самочувствие.”

 

Людмил Хаджисотиров, старши-треньор на Рилски спортист:

 

“Започнахме много вяло, без енергия. Абсолютна суша в нападение. Дължи се и на тяхната агресивна игра в защита. В комбинация с това, че играхме без най-добрия си играч, плюс това, че основните ни играчи днес нямаха никакъв принос... очакван тежък резултат. Просто лош ден за нас в нападение.”

 

Милен Дудев (Рилски спортист):

 

“Най-слабият мач за нас от началото на сезона, и може би е добре, че се случи преди Купата, за да е обица на ухото. Относно двубоя, не подходихме с мотивацията и желанието, което трябва да бъдем срещу един от най-силните отбори в България и според мен на това се дължи тази загуба. Определно Екзейвиър ни е най-постоянният играч и липсата му се усети. С него на Купата ще изглеждаме по друг начин. Надявам се да се отърсим бързо от тази загуба и да спечелим убедително срещу Ямбол.”Решения на ДАС

Решения на ДАС

09.03.2020 15:26
1 2 3 4 5 ... 152 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна Лига
Балкан
Ръст: 193 см
Тегло: 92 кг
Рождена дата: 06-02-1993
Пост: Комбо Гард (1-2)
март
MVP35
Точки20
Борби6
Асистенции4
Отнети топки5
Минути26.1
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager