А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Спартак Плевен – Ямбол (84:59) – кой какво каза

Спартак Плевен – Ямбол (84:59) – кой какво каза

Стойо Чолаков (треньор на Ямбол):

 

“Първо, поздравявам отбора на Спартак. Изключително симпатичен отбор, който днес игра с една нетипична в добрия смисъл агресия в защита. Това доведе до много грешки от наша страна. Отказвам да приема класирането ни в момента и се опитвам да намеря светлина в тунела всеки път. За съжаление явно е далече, но аз съм оптимист.”

 

Стоян Петков (Ямбол):

 

“Много слаб мач за нас във всяка една фаза. Да, има контузии в отбора, но това не е оправдание. Тежко е след няколко такива двубоя отбора да се вдигне, но всеки трябва да е наясно, че играе за отбор като Ямбол и да дава максимума от себе си.”

 

Александър Дяковски (старши-треньор на Спартак Плевен):

 

“Нямаме избор и единственото, което можем да направим е да опитаме да започнем наново и да се изкараме от тази ситуация. Предстоят още няколко важни мачове, но вече гледаме към следващия. Задачата ни бе да си осигурим разлика, за да няма напрежение в края. Този път най-доволен съм от играта ни в защита. Общо взето това, което искахме да направим като тактика се получаваше.”

 

Константин Коев (Спартак Плевен):

 

“Опитваме да се вдигнем след толкова загуби. Позитивното ще дойде с победите. Надявам се да тръгнем с една серия през тази година. Но това зависи изцяло от нас. Днес веднага си пролича завръщането на опитен играч като Цветослав Острев. Очаквах по-труден мач, но явно и Ямбол си имат проблеми.”1 2 3 4 5 ... 152 »
http://allstar.basketball.bg/
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна Лига
Балкан
Ръст: 193 см
Тегло: 92 кг
Рождена дата: 06-02-1993
Пост: Комбо Гард (1-2)
март
MVP35
Точки20
Борби6
Асистенции4
Отнети топки5
Минути26.1
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager