А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

А1 Академик София – Берое (71:83) – кой какво каза

А1 Академик София – Берое (71:83) – кой какво каза

Георги Давидов, старши-треньор на А1 Академик София:

 

„Втори пореден мач играем добре първото полувреме. За второто полувреме искам да ви кажа, че наистина играхме добре, но опитът на Берое си каза думата. Аз лично искам да побеждавам във всеки мач, но понякога има неща, които не можеш да подминеш, а днес това бе класата на съперника. Аз наистина съм много доволен от играта на момчетата, защото те се бориха и мисля, че играхме добър баскетбол за нашите стандарти. Мисля, че единствено липсата на опит е причината за загубата. Много се радвам за играта на нашия отбор, защото това са момчета, които израстват с всеки мач.“

 

 

Цветомир Чернокожев, А1 Академик София:

 

"В крайна сметка не мога да кажа, че играхме зле. Според мен това е реалната разлика между двата отбора с оглед на селекцията. На този етап просто са по-добри от нас!"


 

Любомир Минчев, старши-треньор на Берое:

 

"Започнахме меко в защита, и в нападение. Генерално, проблемът беше в подхода към мача и това се показа в първата четвърт. Не искам по никакъв начин да подценявам усилията на противника, но аз гледам моя отбор. Не бях доволен от твърдостта, с която отворихме мача и поради тази причина загубихме с толкова първата четвърт. Подобно подценяване не ни е за първи път и колкото да говорим, и колкото пъти да се опарим, все си го имаме този проблем. Хубавото е, че съумяхме да се променим, но има и моментни, в които не успяваме – пример е мачът в Пловдив. Това е проблем, който трябва да решим в хода на сезона.”

 

Деян Карамфилов, Берое:

 

“Влязохме трудно в мача, тяхната защита ни обърка в началото, а ние не можахме да изпълним нашите задачи в защита. Радостното е, че успяхме да се върнем и второто полувреме да спечелим с двуцифрена разлика, благодарение на агресивната ни защита и бързи атаки. Не беше лесно, защото отборът на Академик показва израстване с всеки мач.”1 2 3 4 5 ... 152 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна Лига
Балкан
Ръст: 193 см
Тегло: 92 кг
Рождена дата: 06-02-1993
Пост: Комбо Гард (1-2)
март
MVP35
Точки20
Борби6
Асистенции4
Отнети топки5
Минути26.1
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager