А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Рилски спортист – Балкан (93:94) – кой какво каза

Рилски спортист – Балкан (93:94) – кой какво каза

Людмил Хаджисотиров (старши-треньор на Рилски спортист):


„Разочарован съм, защото беше мач, в който можехме да спечелим. Все пак в последните пет минути играхме без високи състезатели, което е адски трудно. При нас Игор Кесар с изкълчен глезен направи каквото можа и игра, но излезе и той за 5 фала, и Йонас, и Екзейвиър и накрая играхме със Златин Георгиев като център. Въпреки това бяхме в позиция да спечелим, но това ни повлия много в четвъртата четвърт, в която имаме 13 точки срещу 25 и ни намачкаха в подкошието тотално. От това ни се разбърка и нападението, но просто много неща се случиха накуп. Бяхме в ситуация да спечелим, те имаха и късмет в някои ситуации да вкарат, но те имат 50 точки в подкошието, което е 75% и беше основен проблем. Първата, втората, третата част и до средата на четвъртата играхме много добре, но тоя катаклизъм с всички тези неща се отрази. Жалко е, че играем няколко мача с преките ни конкуренти и ги губим в последните секунди или минути. Смятам, че имаме потенциал и сили да се борим с тези отбори, но трябва да се случи и на практика. Има анализи и неща по състава, които ще се направят, които са важни и трябва да се вземат мерки. Ние ще продължим да се подобряваме и да се борим, а иначе поздравявам отбора на Балкан за победата.”


Златин Георгиев (Рилски спортист):


„Много труден мач. Изкараха ни високите играчи, аз трябваше да играя на 5, а Миро на 4 и нямаше как да стане, защото те всеки път атакуваха отдолу. Борихме се до края и мисля, че стана интересен мач за хората. Трябваше да победим, но го има и това в играта, и загубихме.”


Йовица Арсич (старши-треньор на Балкан):


„Мач, в който и двата отбора направиха много технически грешки. Изкарахме късмет накрая, не изиграхме всичко както трябва, но те явно бяха притеснени, защото бяха фаворити и това ги затрудни. Като цяло в нито един момент не съм мислел, че нямаме шанс. Бяхме подготвени за техните нападения и защити. Просто в първото полувреме имаха невероятна стрелба- 70%, която ги държеше в играта. Доволен съм, нищо не е решено още, но се радвам за хората, които подкрепят отбора и ни помогнаха в трудните моменти да спечелим мача.”


Станислав Цонков (Балкан):


„Няма нищо по- хубаво да победиш особено по време на най- хубавите семейни празници, които са в момента. Победа с 1 точки при положение, че те имаха атака накрая, наистина сладка победа. Поздравявам нашия отбор за показаната борбеност. Победата си е победа. Една точка си е една точка. Искам да поздравя и момчетата от Самоков, които са много корав тим, с който трудно се играе. Те са много добри и им пожелавам успех занапред. Поздравявам всички българи и им желая да са живи и здрави, и много щастливи. Пожелавам си и ние да сме здрави, да нямаме такива проблеми, които имахме до момента и ще видим.”Решения на ДАС

Решения на ДАС

09.03.2020 15:26
1 2 3 4 5 ... 152 »
http://allstar.basketball.bg/
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна Лига
Балкан
Ръст: 193 см
Тегло: 92 кг
Рождена дата: 06-02-1993
Пост: Комбо Гард (1-2)
март
MVP35
Точки20
Борби6
Асистенции4
Отнети топки5
Минути26.1
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager