А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Спартак Плевен – Берое (76:102) – кой какво каза

Спартак Плевен – Берое (76:102) – кой какво каза

Любомир Минчев (старши–треньор на Берое):

 

“Като цяло съм доволен. Бихме с голяма разлика, изпълнихме голяма част от нещата, които имахме като задачи. Радвам се, че бяхме концентрирани, особено през първото полувреме в защита. В нападение вкарахме доста точки. Доволен съм и защото на място като Плевен, където се играе трудно, минахме сравнително лесно. Имам и някои забележки, но е нормално, когато има една по-голяма разлика играчите да се отпуснат.”

 

Деян Карамфилов (Берое):

 

“Не беше лесно. В Плевен никога не е лесно. Като че ли съперникът имаше лош ден, а в същото време ние играхме доста силно в нападение. Бях мотивиран за този двубой. Гледам да давам максимума от себе си. Днес така се случи, че аз отбелязах повече точки за отбора.”

 

Александър Дяковски (старши-треньор на Спартак Плевен):

 

“Трудно ми е да коментирам, особено това, което беше през първото полувреме и най-вече през втората четвърт. Над 30 точки за Берое от бърза атака, преди полувремето 5 пъти дадохме топката на съперника преди да минем центъра. За някакъв друг баскетбол говорим. Това, което правихме в последните дни на тренировки и в защита, и в нападение, днес го показахме в 15% от времето. За първи път ми е трудно да бъда позитивен, казах го и на момчетата. Със сигурност те се чувстват по същия начин.”

 

Тодор Тодоров (Спартак Плевен):

 

“Очаквахме Берое да играе по този начин. Това е един от най-бързо играещите отбори в лигата. Готвихме се специално за това. Вкараха ни много точки на транзиция в нападение. Ние не можахме да влезем в нашия ритъм, а на Берое всичко им се получи.”Решения на ДАС

Решения на ДАС

09.03.2020 15:26
1 2 3 4 5 ... 152 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна Лига
Балкан
Ръст: 193 см
Тегло: 92 кг
Рождена дата: 06-02-1993
Пост: Комбо Гард (1-2)
март
MVP35
Точки20
Борби6
Асистенции4
Отнети топки5
Минути26.1
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager