А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Левски Лукойл – Берое (85:76) – анализът на треньорите

Левски Лукойл – Берое (85:76) – анализът на треньорите

Любомир Минчев (старши-треньор на Берое):

 

“Мога да кажа, че имахме проблеми днес и в нападение, и в защита в някои моменти. Имаше някои неща, които не ми харесаха в нашата игра, но като цяло смятам, че играхме доста по-добре от последните ни два мача. Като цяло смятам, че и двата отбора играха по-слабо от това, което играха в първия двубой в началото на сезона. В следващите три мача до края на годината трябва да имаме обеца от случилото се в Пловдив. В изиграните срещи досега през сезона сме на приливи и отливи – в двете крайности. Имаше и добри мачове, имаше и слаби, както всеки един отбор. Лошото е, че направихме една грешна стъпка и сме с 1 загуба под директните ни противници. Но има време. Сезонът е дълъг, ще видим какво ще стане.”

 

Константин Папазов (старши-треньор на Левски Лукойл):

 

„Спечелихме изключително важен за нас мач. Доминирахме през цялото време и мисля, че нито за секунда всички, които присъстваха в залата не са се усъмнили кой е по-добрият и кой заслужава повече победата.

 

Можеше да спечелим и още по-убедително, но това е Берое - отбор, който никога не се предава, без значение от проблемите, с които трябва да се справя, без значение от моментно състояние, спортна форма и място в класирането. Берое винаги се бори до последно, за да обърне нещата в своя полза - това е стилът и почеркът на Любо Минчев.

 

Много важен мач за нас и от психологическа гледна точка. Днес е рождения ден на нашия спонсор и единственото, което можеше да го зарадва, е победа над Берое.

 

Мисля, че с този успех до голяма степен решихме нещата в редовния сезон, но най-радващото е, че след ужаса срещу Балкан, когато имахме трима контузени, вече започваме да идваме на себе си.

 

Тези 9 точки е най-малката разлика, с която можехме да победим днес. Казвам го при цялото си уважение, с което винаги съм подхождал към Любо Минчев.“Решения на ДАС

Решения на ДАС

29.01.2020 11:39
1 2 3 4 5 ... 149 »
https://basketball.bg/banner_adv.php?id=79&url=https://cdn1.efbet.com/efbet/landingpage/index_BG.html
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна Лига
Рилски спортист
Ръст: 198 см
Тегло: 103 кг
Рождена дата: 08-06-1993
Пост: Тежко крило (4)
декември
MVP30.8
Точки21
Борби8
Асистенции1
Отнети топки1.8
Минути31
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager