НОВИНИ
 

Ямбол – Академик Бултекс 99 (66:81) – кой какво каза

Ямбол – Академик Бултекс 99 (66:81) – кой какво каза

Стойо Чолаков, треньор на Ямбол:

 

„Изключително горд съм с момчетата. Показаха това, което тренираме вече трета седмица. Виждат се леки наченки на това, което трябва да представляваме в края на сезона. Поздравявам отбора на Академик, но също така и моите момчета, които показаха мъжество и страхотна игра. Надявам се всички видяха, че може да се играе мач и само с българи.”

 

Стилиян Иванов, Ямбол:

 

“Мисля, че се представихме добре. Днес бяхме в доста по-различен състав, в сравнение с последните мачове. Играхме добре в защита, имахме добри ситуации и ги отиграхме добре. Всички момчета дадоха максимума от себе си. Мисля, че вървим в добра посока и се надявам да показваме най-доброто от себе си във всеки един мач занапред.”

 

Асен Николов, старши-треньор на Академик Бултекс 99:

 

“Поздравявам отбора на Ямбол. Въпреки че имат проблеми и бяха в такъв състав, играха добър баскетбол и със себераздаване. За нашия отбор мога да кажа, че проспахме първото полувреме. Изглежда проблемите в отбора на съперника повлияха на нашата мотивация за мача. И добре, че се коригирахме през второто полувреме, за да можем да спечелим мача.”

 

Васил Бачев, Академик Бултекс 99:

 

“Определено труден мач. Със сигурност не влязохме концентрирани, а отборът на Ямбол, въпреки че имаше липсващи състезатели и разчиташе на много млади момчета, играха много добре, бориха се. Просто през второто полувреме затегнахме защитата и си взехме мача, мисля заслужено.”1 2 3 4 5 ... 157 »
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten