НОВИНИ
 

Спартак Плевен - Рилски спортист (91:109) – кой какво каза

Спартак Плевен - Рилски спортист (91:109) – кой какво каза

Златин Георгиев (Рилски спортист):


“Много труден мач. Спартак в тази зала играе много добре. През първото полувреме ни вкараха 9 тройки, но второто ги лимитирахме. Важното е, че победихме, затова дойдохме. Радвам се, че си свършихме работата.”


Людмил Хаджисотиров (старши-треньор на Рилски спортист):


“Не си спомням да сме имали лек мач в Плевен. През първото полувреме позволихме на Спартак да прави точно това, което иска. Те вкарваха с убийствен процент – 9 тройки, като 5 от тях бяха от наши грешки. Оставяхме ги сами. Те имат изключителни стрелци. Когато си повярват в тази зала, става трудно. Второто полувреме се промениха нещата и то завършва 61:39 за нас. Третата част я спечелихме повече с нападение, а последната - със защита. Очаквахме, че второто полувреме те физически няма да издържат. Така се случи и нямаха отговор за нашия пик-енд-рол. Доволен съм, че второто полувреме проявихме характер. Важното е, че победихме.”


Александър Дяковски (старши-треньор Спартак Плевен):


“Грубо да кажем 30 минути играхме чуден баскетбол, а 10 минути въобще дори не знам какво играхме и в двете фази. Не е това важното, но е факт, че нещо друго правихме на терена. Разочарованието е доста голямо, най-вече заради хората в залата. Нямаме право да стоим по този начин. Може и с 30 точки да паднем, но не по този начин. Ако ние не си променим, както се казва, къщичката по най-бързия начин, къщичката ще се промени.”


Константин Коев (Спартак Плевен):


“Трудно се говори след такъв мач, защото дадохме всичко от себе си днес. Цяла седмица се готвихме много здраво. Просто не спазваме тактическите указания. Първото полувреме също не го правихме, но просто бяхме малко по-свежи и се държахме в мача. След това от неспазване на указанията в защита те наваксват разликата. Изцяло в нас са грешките и трябва да продължим да работим. Трябва да подобрим концентрацията.”1 2 3 4 5 ... 157 »
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten