НОВИНИ
 

Спартак (Плевен) – Балкан (77:100) – кой какво каза

Спартак (Плевен) – Балкан (77:100) – кой какво каза

Йовица Арсич (старши-треньор на Балкан):

 

“Аз не бях спокоен до последните 3 минути. Спартак има офанзивен потенциал и знам как играе, когато им тръгне стрелбата. В първата половина на двубоя бяхме много концентрирани в защита, ако бяхме така и в нападение, можеше да сме още по-убедителни. Работата ни е да разпределим ролите на всички в защита и в нападение, да движим топката, за да имаме открити стрелби. Направихме по-голяма разлика, когато защитата беше на ниво и вкарахме от контраатака. Това е най-лесното в баскетбола.”


 Крис Минков (Балкан):


 “Бяхме се подготвили доста добре за отбора на Спартак. Те имаха и някои проблеми в състава, което оказа влияние. Успяхме да контролираме силните им страни, с изключение може би на последната част. Ще даваме максимума във всеки един мач занапред.”


Александър Дяковски ( старши-треньор на Спартак Плевен):


“В първите няколко минути като че ли имаше някакво напрежение. А това е един от мачовете, в които трябва да се забавляваме срещу отбор като Балкан. Изпуснахме един момент, в които съперникът имаше слабост, а оттам направихме несериозни грешки. После се върнахме втората четвърт, но последните 2-3 минути направихме няколко лоши нападения. Имаше едни 5-6 минути в третата четвърт, които ако ги коментирам, ще бъде много грозно и затова няма да го направя. Аз на момчетата им казах преди последната част. Положителното е, че в последната четвърт показахме, че можем да играем баскетбол.”


Герасим Николов (Спартак Плевен):


Определено не се получиха нещата. Първото полувреме смея да твърдя имахме прилични защити и просто от глупави грешки в нападение се връщахме и трябваше пак да пазим. Този класен отбор се възползваше от нашите грешки. Отговориха с контраатаки. Със сигурност в борбата също ни превъзхождат. Имахме спадове в защита. Не можахме да направим това, което искахме в нападение. 1 2 3 4 5 ... 157 »
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten