А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Левски Лукойл – Балкан (73:76) – кой какво каза

Левски Лукойл – Балкан (73:76) – кой какво каза

Константин Папазов, старши-треньор на Левски Лукойл:

"Съдба. Може би така е рекъл Господ. Ние доказахме с воля и характер какво е Левски и какво значи Левски. Нещата се решават през май. Да, щеше да бъде по-добре втори път да загубят от 20 точки разлика, но в края на краищата извадиха сърце. Ненормален шут. Калахан цял живот да стреля, не може да вкара тройка оттам."

 

Асен Великов, Левски Лукойл:

"Благодарности към тази прекрасна публика, която не спря да ни дава сила и кураж до последната секунда. С такава подкрепа на терена е лесно, защото се бориш, но никога не си сам. Опитахме всичко и бяхме много близо, но истината е, че имаме големи проблеми, имаме много контузени момчета и сме в толкова къс състав, че не зная как издържаме в ритъм от два мача седмично."

 

Йовица Арсич, старши-треньор на Балкан:

"Радвам се, че спечелихме в такъв мач. Мисля, че накрая натежа това, че ние просто имахме по-широк състав и по-голяма ротация от тях. Те имат проблеми, видно е, накрая просто бяха много уморени. Доволен съм и защото този успех ще вдъхне повече смелост и самочувствие на момчетата от моя отбор за следващите двубои, а на нас тепърва ни предстоят важни и тежки битки."

 

Крис Минков, Балкан:

"Хубава победа, щастливи сме, но допуснахме много грешки, преди да се стигне до тази драма накрая и сега трябва да се поучим от тях, да не ги повтаряме занапред. Стана хубав мач за публиката, зарадвахме и нашите фенове, които пътуваха от Ботевград, за да ни подкрепят."1 2 3 4 5 ... 154 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager