А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Ямбол – Спартак Плевен (99:97) - кой какво каза

Ямбол – Спартак Плевен (99:97) - кой какво каза

Иван Чолаков, старши-треньор на Ямбол:

 

“Тежък мач от психологична гледна точка. До този момент имахме четири загуби и ни предстоеше домакински мач с един опитен отбор, какъвто е Спартак Плевен. Беше ни много трудно. Когато се натрупат загуби, губиш вяра в себе си. Затова за нас беше важно да спечелим мача, за да си върнат състезателите самоувереността. Мисля, че момчетата имат много повече качества от показаните досега, но трябва и самочувствие. Надявам се в следващите мачове да покажем още по-добра игра. Все пак си вкарахме почти по 100 точки. Мисля, че за публиката това беше един зрелищен мач и се надявам хората в залата да са останали доволни, защото в крайна сметка  ние играем за тях.”

 

Александър Матушев, Ямбол:

 

“Мисля, че играхме доста по-здраво в сравнение с предишните ни мачове: агресивно в защита, в нападение разчитахме на пасове, вървеше ни топката. И победихме с кош в последната минута. Така се случиха нещата. За мен тази ситуация беше като всяка друга атака - получавам топката, играя и каквото стане, това е.”

 

Александър Дяковски, старши-треньор на Ямбол:

 

 “Честита победа на Ямбол! Със сигурност това беше един хубав за публиката мач. Разбира се, ние сме разочаровани, много искахме да победим днес. За съжаление, не ни се получи. Слабата ни трета четвърт беше за мен моментът, в който се промениха нещата. После отборът на домакините ни поведе със шест-седем точки, но въпреки предимството на Ямбол и това, че останахме без някои  играчи, момчетата успяха да се върнат и накрая имахме шут за победа. Но това е баскетболът: днес влиза, утре - не.”

 

Димитър Маринчешки, Спартак Плевен:

 

 “Определено това е неприятна загуба за нас. Имахме комфортна преднина в първото полувреме. Играхме добре, но след почивката някои основни за нашия отбор фигури напуснаха терена за лични нарушения и това може би оказа влияние. В крайна сметка не съумяхме да спечелим мача.”1 2 3 4 5 ... 154 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager