А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Левски Лукойл – Черноморец (117:83) – кой какво каза

Левски Лукойл – Черноморец (117:83) – кой какво каза

Константин Папазов, старши-треньор на Левски Лукойл:

"Изиграхме добър мач в нападение и не чак толкова добър в защита. Отборът на Черноморец е съставен предимно от млади играчи и това улесни задачата ни, но в същото време, трябва да отбележим, че именно този отбор успя да ни вкара най-много точки от началото на сезона в НБЛ. Бързо поведохме с 34:8, след което изгубихме концентрация. Имаме проблеми със заболяването на Брайън, както и в хода на срещата - със Смит, а това доведе до скъсяване на ротацията ни. Проявихме агресия второто полувреме и успяхме в крайна сметка да използваме този мач като подготовка за домакинството на Днипро в сряда. Не на последно място, но бих искал да отбележа изключително силната игра на Чавдар, който очаквам да бъде избран за най-полезен баскетболист на кръга."

 

Чавдар Костов, Левски Лукойл:

"Опитахме се да извлечем най-доброто от този мач. Имаме кадрови проблеми, които не ни позволяват да играем на 100% и да бъдем в пълен състав. Дадохме всичко от себе си в този двубой, за да спечелим и да го използваме като тренировка, която да ни бъде полезна предвид тежкото домакинство на Днипро, което ни очаква следващата сряда. Мисля, че се получи и добър за гледане мач от публиката."

 

Йордан Колев, старши-треньор на Черноморец:

“Надиграха ни. Играха с огромно желание. Искаха много да спечелят. Бориха се. Ние на моменти също се опитахме да се противопоставим, но сме в много къса ротация и не издържахме. Тяхната класа е много над нашата. В защита имахме неща, но нападението ни беше лошо, защото те вкараха лесни кошове от наши грешки. Това, че сме вкарали повече точки, идва може би от това, че не очакваха от някои от нашите състезатели, че ще имат толкова добър процент в стрелбата. Основното е, че направихме елементарни грешки. Те ни пазеха цял мач преса, а ние като детски отбор не можехме да се оправим с изнасянето на топката и с организацията за тяхната агресивна защита.“1 2 3 4 5 ... 154 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager