А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Спартак Плевен – Левски Лукойл (109:75) – кой какво каза

Спартак Плевен – Левски Лукойл (109:75) – кой какво каза

Константин Папазов (старши треньор на Левски Лукойл):

“Играхме много добре, с много силна защита. Спартак е един от отборите, който играе добре в нападение и неслучайно имаме най-много допуснати точки от тях. В края спадна малко концентрацията, но всички неща, които бяхме подготвили в началото дадоха резултат. Фантастична първа част срещу отбор, който се слави с добро нападение. За нас бе голям плюс отсъствието на Герасим Николов, който играе много добре в защита. Това ограничи ротациите на съперника, а ние започнахме с две петици. Целият мач вървеше както искахме. Разбира се, имаше и наши грешки. Ние минахме през Плевен, да му мислят останалите отбори, които искат да стават шампиони.”


Йордан Минчев (Левски Лукойл):

“Изглеждаше лесно, благодарение на нашето нападение. Не играхме защитата, която искахме. Спартак е нападателен отбор, но ние бяхме по-добри в това този път. Нашата цел бе да се върнем към победите след загубата в Минск.”


Александър Дяковски (старши треньор Спартак Плевен):

“Този мач беше сблъсък с реалността. Ясно ни е, че да вземем мач срещу Левски, ние трябва да направим страхотен двубой, а те да не са в най-добрата си форма. Днес се случи точно обратното и затова такава е разликата. Имахме дълги периоди от мача, в началото на първата и третата, в които нападението ни вървеше адски тежко. Когато ни вкарват 33 точки от наши грешки, не можем да имаме претенции.”


Мартин Маринов (Спартак Плевен):

“Искам да поздравя Левски Лукойл, който показа един много добър баскетбол. Скоро не съм срещал такава защита. Започнахме лошо, което ни се отрази на всичко, защото когато започнеш добре у дома, вече е друг мача. От една страна е добре, че този мач дойде сега, защото ако тази година победиш Левски е бонус, но от друга страна ме е яд, защото беше пълна залата, но не показахме добра игра.” 1 2 3 4 5 ... 152 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна Лига
Балкан
Ръст: 193 см
Тегло: 92 кг
Рождена дата: 06-02-1993
Пост: Комбо Гард (1-2)
март
MVP35
Точки20
Борби6
Асистенции4
Отнети топки5
Минути26.1
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager